|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plodovnica
5.1.2005 16:38:21   
simonetta
Ojla punce!Spet imam po dolgem času vprašanje.PDP sem imela 2.1.2005, zdaj pa sem čez rok.Danes sem imela ctg,pregled če sem kaj odprta in pa če imam dovolj plodovnice, pri svoji ginekologinji.Prav tako imam spet pri njej pregled v petek.Nato pa, če še ne bo nič v ponedeljek v porodnišnico.Zdaj pa se bojim,ker mi nihče ne omeni pregled, kakšne je plodovnica ali je še uredu ali ne:zmeden:Kakšne so vaše izkušnje s tem?
LP:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plodovnica
5.1.2005 16:46:20   
Anonimen
V nekaterih porodnišnicah amnioskopijo delajo, v drugih pa ne. v Kranju recimo jo naredijo vsaki nosečnici kak dan pred ali po roku, v Ljubljani pa mislim, da jih ne delajo ampak avtomatično 14 dan čez rok te dajo rodit.
Marsikatera nosečnica nima amnioskopije.
Če te zanima, pa bo najbolje, da jih kar vprašaš.

(odgovor članu simonetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plodovnica
5.1.2005 17:59:14   
Lunca1
Ojla!

tudi jaz sem rodila na Jesenicah, 9 dni čez rok. Amnioskopije mi niso delali, saj ti plodovnico pregleda z UZ.

Lp Lunca

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Plodovnica
5.1.2005 18:06:15   
lidia
jaz tud mislim, da je tako kot pravi alja: tega ne počnejo ravno pogosto pr nas, v Kranju to delajo, tud jaz grem jutri tja en dan pred PDP.
Mimogrede, v tujini je to običajna praksa, sem malo posurfala po nemških straneh.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Plodovnica
5.1.2005 18:10:19   
ZARA
ja Lunca1 jst je nisem imela nikol,ker je na Jesenicah ne delajo pa sm sla fuuuull cez rok (18 dni)!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Plodovnica
5.1.2005 18:13:46   
lidia
ampak z UZ lahko vidijo samo, če je maš dovolj, ne pa kakšna je...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Plodovnica
5.1.2005 18:17:08   
ZARA
ne vem lidia...jst samo to vem da je ze en lep cas ne delajo vec...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Plodovnica
5.1.2005 18:21:15   
lidia
sej ni blo vprašanje ampak moje mnenje ;)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Plodovnica
5.1.2005 18:22:26   
ZARA
ups,exuse me...:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Plodovnica
5.1.2005 18:24:28   
Gina
Zara a tebe so pa pustili 18 dni čez rok???!!!! Groza.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Plodovnica
5.1.2005 18:28:08   
lidia
no problem, zara 8)

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Plodovnica
5.1.2005 18:30:40   
ZARA
ja Gina, ne prasej,pol so mi pa CR delal,ker se ni nic dogajal...ma noro...NIC!!
Zara je bla ze takrat zaspanka,hehe...ni hotla ven...;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Plodovnica
5.1.2005 19:00:30   
Gina
o, potem je pa prava bikica:). Saj naš je tudi bikec (9 dni za tvojo Zaro), pa tudi z zamudo, samo ne tooooolkšno - saj to je noro!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Plodovnica
5.1.2005 19:35:56   
ZARA
hehe gina...bikica,bikica...a je mozno da kaze to ze zdej?? Karakter mislim...Po kitajcu je pa opica,paje res! A te tvoj detk kej na bikce spominja??

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Plodovnica
5.1.2005 21:25:08   
simonetta
Hvala punce, poj bom pa nehala paniko zganjat,sm mislna,da to vsaki pregledajo, ko je čez rok.Ful sm se tud ustrašla,ker pravijo, da je lahko zelene barve, to pa verjetno za otročka ni dobr.
Hm, zdj grem pa čakat dan,ko se bo mali odloču,da gre ven:)-Ampak se pa vlečejo teli dnevi,ko komaj čakaš,da ga vidš.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Plodovnica
6.1.2005 4:38:33   
Arwen
:)- Seveda Zara, že v trebuščku ponavadi kaže značajske lastnosti znamenja. Bikci so tako leni, da se jim niti ne ljubi kaj preveč brcat, najraje papcajo in spijo:)-. Jaz bi po prvem PDP tudi morala nositi bikca, ampak mali take akrobacije izvaja v mojem trebuhu, da sem skoraj prepričana, da bo ovenček:bravo:. Lp, T.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Plodovnica
6.1.2005 9:32:31   
Gina
Ja, Zara, moj je bil v trebuhu hiperaktiven,me je prvič v življenju brcanje otroka bolelo za znoret. Pa še danes je vse stanovanje njegovo. Trmast je tudi, rad je - se pravi pije, je radoveden, posestniški,pa crklja se takrat, ko njemu paše, sicer pa ne. Skoz hoče, da ga zabavam. Meni se zdi da to kar malo spominja na bikce. Pa saj bikci so fajn. Ko zrastejo se lahko ponavadi kar dobro zaneseš nanje.
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Plodovnica
6.1.2005 10:04:08   
ZARA
ola arwen...kje hodis?? nic te ni za brat,hehe...ja pa Zara je bla v trebuhu res lena,me je zelo mal brcala,veliko spala...in to se zdej prakticira...

Gina...trmasta je itak,ne papca rada (borbe,animacija...),crklja se takrat ko njej pase (zelo malokrat),igra se sama pa skoz neki goflja,hehe...ce bo po fotru,bom pr 40 v penziji,ker se mi bojo usesa vnele,rezerve pa nimam...:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Plodovnica
6.1.2005 10:26:37   
Gina
Zara, pri nas smo pa vsi čvekaške sorte, a si to predstavljaš..hi,hi...edino naša psička je čisto tiho...boga...:)-
A mate res pri vas sonček:), se mi zdi da je ena pisala? Pri nas je danes po dolgem času oblačno.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Plodovnica
6.1.2005 10:50:15   
Arwen
Zara! :)-:)- Kaj je Zarin ati dvojček mogoče?hihi Drugače so pa punčke bikice prave lepotičke, tako da jo kar blizu hiše drži :)-.

Pa res imamo tukaj sonček:bravo:...kako je lepooooo:sloncek::sloncek:.

Lp, T.

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Plodovnica
6.1.2005 11:33:52   
Pilar
Joj, upam, da mi ne zamerite, ker sem vskočila vmes, ampak tolk debatirate o horoskopu ( sem bikica :)), pa me zanima, kakšni so kaj strelčki?

lp:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Plodovnica
6.1.2005 15:01:19   
ZARA
oj pilar...strelci smo/so pa...odkriti,optimisticni,smisel za humor,entuziasti,avanturisti (kar zame zapeckarja ne velja!)brez takta...pa tezaki brez primere,ce se nastavmo...:)-:)-:)-

In ne od Zare ati je pa devica...:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Plodovnica
6.1.2005 17:39:11   
Gina
Moj Dan je strelec - midva se tolk dobro razumeva. Strelci so pošteni, direktni, počnejo 100 stvari, majo ful idej, samo analitični pa niso, pa delali bodo samo tisto, kar njim paše - tko da znajo zelo redko, ampak takrat pa ful zjezit tiste, ki jih imajo radi. Družba jih ma rada, ker znajo ljudi zabavat. Zdaj pa že preveč nakladam o teh hororskopih, hi hi... saj horoskop ni samo to, kar si ti po soncu....

pa pa - res je bil potem tudi pri nas tak sonček, da smo se ves čas potepali

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?