|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plodovnica???
11.3.2005 14:49:19   
biser
V sredo se mi je odluščil čep in včeraj sem šla k moji ginekologinji. Ker je ni bilo v ordinaciji, je sestra samo poslušala otrokov srček, zmerila mi je pritisk in naredila sem test za urin. Vse je bilo normalno. Srček mu lepo bije, premika se tudi(po navadi naredi 10 gibov že do desetih zjutraj ali pa še prej) tako da to ni krize.:bravo:

Se mi je pa sedaj začel pojavljati prozoren madež na spodnjih hlačkah, za kar pa nevem ali je seč ali je to plodovnica. Pregled imam sicer v ponedeljek, ampak bom težko počakala do takrat, da bi vprašala gin. Zanima me če je to normalno in ali se da to kako preveriti če je to plodovnica ali seč? V katerem primeru je treba popakati stvari in iti v bolnico?

Saj vem da sem tečna, ampak ker je to moj prvi :duda:, me zato še toliko bolj skrbi, da ne bi bilo kaj narobe:(
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plodovnica???
11.3.2005 15:20:16   
špelin@
Če te skrbi, pojdi pogumno na pregled v porodnišnico. Na daljavo ti ne bo nihče znal povedati, za kaj dejansko gre ;)

Bolje iti zastonj tja in nato uživati v vikendu, kot pa trpeti v negotovosti do ponedeljka.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plodovnica???
11.3.2005 15:33:46   
malika
V bolje založenih lekarnah in v Sanolaborju prodajajo neke gazice, vložke, ne vem kako to zgleda;v glavnem neko stvar, ki testira ali odteka plodovnica ali je to urin.

Drugače pa ti lahko voda začne odtekat po kapljicah tako kot je meni. Ko sem šla na WC je par kapljic steklo, še preden sem se vsedla na školjko, ko sem se vstala spet nekaj kapljic, ... Ampak to čutiš, pa še toplo ti je zraven :)- .

Narobe pa nima kaj bit, kar pogumno.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Plodovnica???
11.3.2005 15:59:13   
špelin@
Toplo NE priporočam teh testov za domačo uporabo!

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=31725&idk=85

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?