|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plodovna voda ali urin?
1.3.2007 10:52:02   
Anonimen
Pozdravljene!

Moj mali je to jutro bil nadvse živahen in je pridno brcal. Vstala sem in šla na WC, potem pa nazaj proti spalnici opazim, da imam mokro pižamo. Sicer ne veliko, ampak nekaj jo je pa bilo. Sedaj ne vem ali sem se polulala na poti do WC-ja ali pa mi je odtekla plodovna voda. No, v nobenem primeru ne morem ugotoviti kdaj bi se mi to lahko zgodilo. Sem pa 14 dni pred rokom. Imam pa roza pižamo, tako da ne vem kakšne barve je bilo to kar je šlo iz mene. Ta "voda" ni imela nobenega vonja, jo je bilo pa cca. 0,5 dl (ali manj) in sedaj je spodaj vse suho. Če bi bila plodovna voda bi mi še odtekala, kajne? No, to je že skoraj 2 uri od tega, pa ni ne vode, nobenega izcedka, niti mali se ne kobaca po bušiju?

Lp, jjasna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plodovna voda ali urin?
1.3.2007 10:57:36   
ribica.

Ni nujno, da ti odteče vsa voda naenkrat. Meni se tudi to zgodilo v nosečnosti, samo v 26 tednu.  Na pregled sem šla šele, ko me je drugič presenetila lužica na hlačkah. Pa me je moja G nadrla, da bi morala priti takoj. Baje se lahko luknjica naredi nekje na zgornjem deli ovojev in potem počasi curlja, tak da je zmotno misliti, da se zadeva vlije.  Sicer je res, da si že skoraj za rodit, ampak mogoče vseen vsaj pokliči svojega G, da ti da napotke. Da ne bi tvoje detece na suhem ostalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 11:12:43   
Miška76
Mislim, da je to plodovna voda, ker ni nujno, da ti odteče naenkrat.Je pa brez vonja.Če bi bla na tvojem mestu, bi se šla pokazat k ginekologinji.Pa srečno!!user posted image user posted image
P.S. Pa javi,kako si opravila!!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2007 11:44:44   
Anonimen
Vsaj malo bi moralo zdaj po urinu smrdet, ko se je posušilo. Kar pokliči v porodnišnico ali pa se pojdi pokazat.

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 12:30:33   
triša
Jaz bi šla do ginekologa in to hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 12:32:37   
Naja31
Jaz bi rekla, da se je začelo! user posted image

Kar takoj v porodnišnico.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 15:29:48   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore.

Sem klicala mojo G, pa je na bolniški in mi je sestra rekla, da naj se "spremljam" in naj potem sama "ocenim kako in kaj kaže", pa da naj grem kar v porodnišnico, če mi bo kaj "sumljivega".user posted image
No, mali je že pobrcal mamico, tako da sem sklenila da bom še malo počakala, da vidim, če me še kaj prime.

Lp, jjasna

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......