Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plivit D3 - za koliko časa? 22.9.2006 14:15:49
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mi smo jih dajali 15 mesecev ampak najprej šest potem pa po osem kapljic.
|
|
|
|
RE: Plivit D3 - za koliko časa? 22.9.2006 15:55:18
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Za koliko casa ste pa imeli eno steklenicko?
|
|
|
|
RE: Plivit D3 - za koliko časa? 22.9.2006 16:16:07
|
|
|
|
saraja
|
Lepo pozdravljene!! A pri nas se sploh ne da dobit teh kapljic, tako so mi v lekarni povedale!?A po teh ne kaj zvija naših malčkov?Jaz sem v Avstriji nabavila Oleovit D3, a je to ista zadeva, ampak je brez A vitamina!? Svetujte mi prosim!
|
|
RE: Plivit D3 - za koliko časa? 22.9.2006 16:44:52
|
|
|
|
ElaM
|
Saraja, Oleovit D3 in Plivit D3, sta podobni zadevi. Mislim, da se jih tudi enako dozira 2 kapljici na dan. AD3 pa izdeluje Krka in vsebujejo tudi A vitamin, pa manj D-ja Tako, da jih je treba dajat večjo dozo. Oleovit in Plivit naj ne bi povzročala krčev, očitno je A vitamin tisti, ki ne paše malim trebuščkom. No, predvidevam, da je temu tako.
|
|
RE: Plivit D3 - za koliko časa? 22.9.2006 17:26:14
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irmy Oleovit in Plivit naj ne bi povzročala krčev, očitno je A vitamin tisti, ki ne paše malim trebuščkom. No, predvidevam, da je temu tako. Ne sam vitamin A, ampak snov, v kateri je raztopljen-ta dela probleme...
|
|
|
|
RE: Plivit D3 - za koliko časa? 22.9.2006 18:39:09
|
|
|
|
Jančika_
|
Oleovit se daje 2 kapljici nedonošenčkom, ostalim pa eno (čeprav jim po moje tudi dve nič ne škodita). Ne spomnim se, do kdaj sem jih dajala prvemu, po moje kakih 9 mesecev, mogoče 10 . Porabila pa sem manj kot eno flaško. Oziroma porabila sem celo, samo slaba polovica se mi je polila po tepihu .
|
|
|
|
RE: Plivit D3 - za koliko časa? 24.9.2006 17:07:30
|
|
|
|
tiasha77
|
Plivit D3 so Plivine kapljice in mislim, da jih trenutno ni za dobiti v Sloveniji, niti na Hrvaškem, ker jih je zmanjkalo; ne vem ali so jih naredili premalo ali jim je zmanjkalo kake sestavine, v glavnem zastoj je pri Plivi, tko da če si jih dobila v lekarni, si mela še ful srečo, pri nas so zmanjkale že junija. Za koliko časa boš imela eno stekleničko: ponavadi je v 1ml 20kapljic, mislim da ima steklenička Plivita D3 10ml, če je tako, to pomeni 200kapljic, to je za 100dni. Če 1ml ni enako 20kapljic, mora to pisati kje v navodilih. Upam da ti je to v pomoč, lp, T
|
|
|
|
RE: Plivit D3 - za koliko časa? 24.9.2006 19:28:16
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Kolikor sem jaz videla, ima Oleovit D3 veliko boljšo kapalko in pride ven večja kaplja, zato se jih daje v manjši količini. Plivit D3 pa čakaš najprej pol ure, da sploh kaka kaplja ven pade... jaz imam flaško Plivita že kake štiri mesece, pa je kaka tretjina še kr not, je pa res, da vsaj enkrat na teden pozabim na njih. Skratka, ena flaša drži zelo dolgo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?