Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pleten poletni šal iz bombaža 4.3.2013 0:25:55
|
|
|
|
mateyka
|
well, mam ene tanke garne izbrane iz bombaža, nisem pa še ziher kaj bi točno iz tega lepega ratal.. ponavad je kvačkanje za poleti, samo jaz nisem glih uber mojster za kvačkanje če pa pogledam mal tele zadeve, bi se pa po moje lotila nekaj v tem smislu - za zvečer, ko ni tok vroče take pa ponavad za poletje furajo (sam za mene prezakomplicirano narest): je pa ful lepo, zgleda kot čipka..
|
|
|
|
RE: Pleten poletni šal iz bombaža 5.3.2013 12:12:49
|
|
|
|
ronja
|
Ne nosim. Če pa bi že delala šal za poleti (to mi je tak oksimoron:D), bi naredila luknjičastega in iz bombaža. Ampak poleti sem samo vesela, da jih ne rabim
|
|
RE: Pleten poletni šal iz bombaža 6.3.2013 18:37:11
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ne nosim. Če pa bi že delala šal za poleti (to mi je tak oksimoron:D), bi naredila luknjičastega in iz bombaža. Ampak poleti sem samo vesela, da jih ne rabim Bombaž definitvno, tudi luknje, samo ne vem kakšne . Ma nosim poleti full šal (bombažen), ker ko navijejo klime, mi je prav fino, da si ga zavijem okoli vratu..
|
|
|
|
RE: Pleten poletni šal iz bombaža 9.3.2013 12:07:22
|
|
|
|
NinaNana007
|
Tisti na tretji sliki - moder je krasen. SIcer pa tudi jaz osebno poleti ne maram nositi šalov, rutic. Morda zvečer, čez dan je pa prevroče.
|
|
|
|
RE: Pleten poletni šal iz bombaža 9.3.2013 20:11:35
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaNana007 Tisti na tretji sliki - moder je krasen. SIcer pa tudi jaz osebno poleti ne maram nositi šalov, rutic. Morda zvečer, čez dan je pa prevroče. Ja, lep; čisto 'navaden', ampak lep. Mogoče malo prevelik za čez dan...Iščem naprej.
|
|
|
|
RE: Pleten poletni šal iz bombaža 10.3.2013 18:45:39
|
|
|
|
Stanislava_
|
Ali pa čisto 'navaden' bel?
|
|
|
|
RE: Pleten poletni šal iz bombaža 10.3.2013 20:04:45
|
|
|
|
mateyka
|
nekak se mi zdi "wrap" bolj logičen. saj veš, da se poleti zvečer ogrneš ker je mraz (koja fora je samo vrat?)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?