Klemy82
|
Da se še jst malo na temo uštulim, ko vidim, da imate tako fajn ideje... torej, rabim eno idejo, kako pobarvat stanovanje, ki je še v nastajanju, zaenkrat imamo kupljene ploščice- granitno sive barve, malo temnejši granit, no, prostor je en velik in deljen na kuhinjo/jedilnico in dnevni prostor. Zdaj bi jaz rada to tako nekako skombinirala barve, da bi bila kuhinja druge barve kot dnevni prostor (sem bolj razmišljala o odtenkih kot o čist različnih barvah zaenkrat), pa svetle barve bi imela, samo bele ne, pa da paše na granitno barvo, seveda. Se bolj nagibam h kakšni bež ali morda rumenkasti toni za kuhinjo... Smo pa še v fazi iskanja idej, nimam še nobenega pohištva, itak bo pa vse po meri delano in to si lahko zmišljujem, kaj in kakšne barve bi imela, edino sedežna bo skoraj 100% bež barve, ker bi dragi tako rad (čeprav jaz bi raje rjavo, ampak, ok). Skratka... iščem ideje, da potem prepričam dragega, da bo super duper fajn, ker če pa kaj mrzim, so pa to sterilno bele stene v stanovanju in seveda je to za koga pa v iber čudno...kaj pa manjka belim stenam? Am... grde so? (da o majhnih otrocih flekih ne bi, ane )