|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plesen - našla rešitev
6.8.2007 9:05:02   
Strawberrie Cherrie
Za vse tiste, ki imate plesen na oblačilih - sem kupila Omnio Bianco 100; za 100različnih madežev user posted image user posted image user posted image , narediš z vodo tako fajno kremo, naneseš na plesen in VOILA, plesni ni....user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plesen - našla rešitev
6.8.2007 9:09:48   
žigolino
Najlepša hvala za nasvet,saj imam tudi jaz nekaj takšnih oblačil,kjer se bojujem z madeži in plesnijo.

Lep avatar,boljši od prejšnjegauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 9:14:50   
pika30
user posted image user posted image  Super,vidiš jaz sem tudi imela probleme s plesnijo na slinčku in bodiju pred časom,pa še nisem dol spravla.Če Omino res pomaga kot praviš,ga grem kar kupit.
Hvala za nasvet.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2007 9:20:36   
Nasy
dobro, da vem

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 10:28:04   
Pikicapokica6
Hvala za nasvet. Zanima pa me, ali deluje tudi na cunjicah, ki so že bile oprane in plesen ni šla dol?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 10:57:51   
Anonimen
Ker mi je omina zmanjkalo,sem poskusila z vanishom.Na plesiv kos sem posula ta prašek,malo zmočila in pustila čez noč,da se namaka,naslednji dan oprala na 60 stopinjah,spet k prašku dodala vanish in na srečo je bila srajca rešena.
Dobro je čim več vedeti,več glav več ve in rešitve so tu.user posted image user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 21:53:08   
Strawberrie Cherrie
Neva6, pri nam vanish ni palil. Mogoče zato, ker nisem hotela pižamce oprat na več kot 40°.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2007 23:03:34   
taška30
user posted image Kako pa vam sploh pride plesen na oblačila? Tud slišala še nisem za to, kaj šele videla.user posted image  Resno sprašujem!
Pri nas je plesen med fugami v kopalniciuser posted image , no pa na steni sem jo tud že kdaj videla, pa na kruhuuser posted image ...na cotah pa še ne.

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2007 9:41:02   
Anonimen
Kako pa vam sploh pride plesen na oblačila?

Se zgodi,če nisi previden in zmečeš v koš za perilo vlažne kose in ne opereš takoj in se paca to v košu,pol pa pride do plesni.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.8.2007 9:42:37   
Strawberrie Cherrie
neva6, jaz sem dala pižamico, ki si jo je en mejčken pobruhal - saj veš, kolcne, pa prileze malo ven. Za man kot 48ur v koš za perilo. je pa res, da je bilo takrat tiste dni neznosno vroče. Plesen se je kar razlezla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2007 12:10:05   
Anonimen
Ja vem,se mi je tudi že zgodilo.Tokrat ga je pa moja najmlajša polomila,ko sem bila na dopustu.Z njenim očetom sta mokre brisače po tuširanju metala v koš,kjer so bile služnbene bele srajce in seveda pozabila dat prat.Skoraj me je kap na eni srajci na rokavu je bila plesen pa sem jo na srečo rešila z vanishom.Rjuho pa na žalost neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.