ronja
|
Odvisno s kom . Zame je lahko ples šport ali pa predigra, odvisno od osebe (soplesalca), ne toliko od samega gibanja. Vedno sem bolj divje plesala, na plesišču se znorim in ne mislim na nič, ne na to, kdo me kako gleda, ne kaj si kdo misli o meni (zato si verjetno mislijo svašta;), ampak ne glede na to, kako plešem, to ne pomeni, da si želim kaj drugega kot ples - razen pri določenih;). Z bivšim plesalcem sva hodila plesat tudi ven in so vsi mislili, da sva par - še ko nisva več plesala in sva šla kdaj samo ven plesat, pa sem bila noseča, so mislili, da je otrok njegov . Nikoli nisva nič imela, sam je rekel, da mu je trapasto, da lahko na plesišču pleševa svakojake figure, ko greva iz plesišča, me pa še za roko ne sme prijet . Ampak zame je tam drug svet in ples z drugimi je šport - vseeno mi je, ali je fant ali je punca, če dobro pleše, samo antipatičen mi ne sme bit, smrdet ne sme po ničemer, pa vsaj malo si morata bit oba všeč (kar pa ne pomeni, da bi spala skup, pač toliko, da si lahko sproščen/a). Lubi ne pleše, sem se pa vanj zatreskala med plesom, ker tisto je bil pa drugačen ples:) (jap, če citiram Cohena: "for me you'll make an exception" - I guess velja za oba;). Recimo plesat sendvič je vsekakor navadno del predigre, tega nisem nikoli plesala s plesalcem, recimo. Tako da pri fantih, s katerimi sem bila, je odgovor ja, ples je lahko zelo seksi, na splošno pa ne, ples sicer mi je zabava in šport. Rada se zdivjam:) Čeprav zdaj že celo večnost nisem bila zunaj na plesu, sploh ne vem, če še kje vrtijo dinozaversko glasbo, ki mi je všeč (stari rock):D, pa verjetno sploh ne bi več nič znala plesat... Če pa kdo ve, kje še plešejo tako, pa na dan z besedo, bi vseeno šla pogledat:).