|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice ponoči
5.4.2007 9:01:39   
Anonimen
Naša punca je stara 2 leti in pol. Čez dan je brez plenic že od julija, popolnoma brez čez dan, pomeni tudi za dnevno spanje, avto, daljše vožnje je od drugega rojstnega dneva. Čez noč pa ne gre. Brala sem, da naj bi ponoči vzeli plenice, ko je plnica tudi čez noč suha. Ampak pri nas ni nikoli. Pa zvečer ne pije, čez dan hodi normalno lulat, vendar je zjutraj plenica pošteno mokra. Ene tri mesece nazaj sem se odločila, da ji jo kar vzamem, pa kar bo, pa bo. In kaj je bilo: mokra postelja. Poskusili smo par noči, pa sem potem videla, da nima smisla in da še malo počakamo. Se mi zdi, da se ona polula kar v spanju in da niti ne ve, kdaj. A naj čakam, da bo plnica suha ponoči, ali naj spet poskusim in ji čez noč kar vzamem plenico?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice ponoči
5.4.2007 9:09:15   
ostrouskaduska
Pri nas je bilo podobno. Pa sem ji kar vzela eno noč plenico. Seveda se je polulala, sem na hitro zamenjala rjuhe (imela sem nepremočljivo rjuho), jo dala medtem na školjko, da se polula do konca, in nazaj spat. To se je zgodilo tri noči zaporedoma, nato pa je bila postelja suha in je lulala šele zjutraj. Se je pa še velikokrat polulala ponoči, še pol leta se je dogajalo. Ne vem, če sem ravnala prav, a tudi meni se je zdelo, da suhe plenice ne bomo nikoli dočakali. Zdaj je seveda suha tudi ponoči. Kakšnega pametnega nasveta pa nimam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2007 9:34:50   
pravljica
ne komplicirat user posted image  pri nas je bilo tudi tako...poleti, pri 3 letih smo šele odstranili nočno plenico in ni bila postelja tolikokrat polulana...zakaj bi se jezili ponoči in še malčico sekirali zaradi tega...meni se je zdelo to brezveze in smo pač pustili plenico dlje na ritki...bo že, pa bo takrat hitreje user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2007 12:00:43   
Putka
Naša je suha čez dan že od dveh let dalje, ponoči pa še spi s plenico. Pa je stara že 4 leta. Zadnje čase je plenička zjutraj suha, nekajkrat je šla ponoči lulat, tako da bo kmalu čas.

Meni je tako bolj enostavno, ker ponoči ne morem vstajat na pol ure in kontrolirat, ali leži na mokri postelji ali ne. Pa še odkrije se ponoči, tako da bi bila potem stalno prehlajena... v vrtcu jih je vsaj polovico v skupini ponoči še v plenici. Pa ene dva 4-letnika še čez dan!

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2007 13:15:26   
puncica
Naša bo stara junija 2 leti in 10 mescev pa ima še vedno plenico gor kadar spi ponoči seveda, čez dan ji jo ne damo, gre pa pred spanjem lulat. Plenica je kdaj polulana kdaj pa ne, očitno še ne ve točno da jo lulat tišči, zato ji tud ne vzamemo plenice ker vsako noč preoblačit postlo se mi pa tud ne da, pa še čist se zbudi. Sploh pa je komaj začela spat celo noč, da jo pa zdej še zarad tega zbujam, ne ne , ni šans
Sicer jo pa čez dan nima več že ko je bila stara 2 leti pa 3 mesce.

Kaj naredit počakat da otrok dozori, nekateri imajo pri teh letih še podnevi plenico gor.

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.4.2007 13:16:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2007 13:21:37   
Anonimen
moja je čez dan suha že od 2. letza. čez noč je še imela en čas plenico celo vzeli smo ji jo že ker je bila suha plenica in ej začela spet lulat v posteljo. hec je v tem da se soploh ni zbudlia če se je polulala oz se je zbudlia šele ko jo je začelo očitno zebst. in da bi si prehladila mehur sred zime mi pa ravno ni ok. tako smo ji dal plenico nazaj in sem rekla ko bo imela plenico en teden vsako noč suho ji jo bom pa vzela in to se je zgodilo samo od sebe in je zdej že ene 2 mesca če ne že vel brez tudi ponoči. v tem času se je ene 3x polulala v pojstlo pa ene 2x sva šle ponoč lualt. je zlo pridna jo morm pohvalt!

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2007 13:50:12   
viv_
Pri nas je bilo isto. Podnevi suha pred 2 letom (tudi dnevno spanje, avto, vse...), ponoči smo se nekaj šli, ampak sem s prihodom druge članice bolj ko ne obupala. Včasih se je polulala, včasih ne... Fora je, da tako trdo spi, da sploh ni čutila, ne ko je bila mokra, ne ko se je polulala. Tako da smo dali plenice nazaj. Potem sem pa ugotovila, da zvečer reče "mene lulat" in veselo spusti. Zjutraj se je zbudila, pa se ji ni dalo na wc, ampak lepo v plenico. Pri 3 letih in 2 mesecih sem naredila "cut". Uradno je "Julka popišuljka odnesla plenice, ker je ona tako velika, da jih ne rabi več". Potem je bilo 100 vprašanj o Julki Popišuljki, jaz pa napredala zgodbice... Ampak Julka je delovala. Mi je pa fajn, ker tamala tam okrog 2-4 ponoči enkrat še je, Mirno pa nesem na wc. Zdaj je že 2 meseca ponoči brez plenic. Do sedaj smo imeli 1 nezgodo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2007 14:44:19   
Jutra
Pri nas je bila v kratkem času suha podnevi in ponoči. Ko je bilo že vse OK, pa se je parkrat polulala med spanjem. Ker trdno spi, jo to žal ni motilo. Zato se je mojuser posted image  odločil in jo odslej nosi na stranišče preden greva midva spat. POMAGA!

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?