Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 10:56:26
|
|
|
|
ZARA
|
Super, samo še zaloga jih baše. Pridem po plenice v hipermarket in dobim ene?! Kristus. lp
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 11:20:50
|
|
|
|
Ninica
|
Kako so pa pakirane? Enako kot v Müllerju? In kakšna je cena? Ali mogoče katera že ve?
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 11:30:12
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Danes, ko je zadnji dan akcije je cena 2999 tolarjev za paket v katerem je 46 plenic (št. 4). V Mullerju je v paketu 32 plenic in je cena okrog 2400 tolarjev (čeprav ne dam roke v ogenj za tole informacijo ). Ampak po akciji bodo menda dražje. Sam meni je vseeno, ker so res vredne tega denarja in jh itak uporabljam samo ponoči, ker so edine ki zdržijo.... LP,
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 11:43:46
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem videla to Mercatorju, ampak na žalost nimajo številke 6 za našega dveletnika. Verjetno to pomeni, da je skrajni čas, da gremo na kahlo.
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 11:49:35
|
|
|
|
Pikapolonica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Jaz sem videla to Mercatorju, ampak na žalost nimajo številke 6 za našega dveletnika. Verjetno to pomeni, da je skrajni čas, da gremo na kahlo. No, če kahla ne bo zrealizirana..., pridi v Celje. Tukaj jih imajo. Sem videla tudi 6. LP,
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 13:12:21
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A mogoče katera ve od katerega proizvajalca so: nemške ali poljske?
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 13:41:11
|
|
|
|
Pikapolonica
|
No, s promotorko sva debatirali tudi o tem, pa sva šli malo pakete pregledat. In hecno, št. 3, 5 in 6 so bile Made in Germany, št. 4 pa Made in the UK. Iz Poljske pa nič! LP,
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 14:04:08
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja potem pa so prave activ fitke, ker iz poljske ne veljajo.
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 16:03:40
|
|
|
|
petraz
|
Hvala za informacijo!!! Samo moram preveriti, če so vsepovsod od nemškega proizvajalca!? Mislim, tukaj pri nas na Štajerskem.... Hvala!!
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 20:17:51
|
|
|
|
triša
|
No pa zvem zdajle, ko pred parimi minutami štacuno zaprli.
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 18.12.2006 20:59:12
|
|
|
|
Nyah*
|
Hvala za tole informacijo . Ceprav, sem bila danes v nasem Hiperju pa nobene promotorke, nobenega poudarka, NIC!!! Valda bi jih kupila, vsaj 2 paketa, tako pa sem sedajle izvedela . NO ja, samo da jih imajo, upam, da bo cena vsaj podobna tisti iz Muellerja, ki ga v nasem kraju ni, pa da so res Nemske, v glavnem samo Poljske ne!! So pa te plenice res zakon . Hvala punce .
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 19.12.2006 10:13:11
|
|
|
|
neja
|
No končno so se pojavile . Ker tudi Muller mi je zelo odročen. Tako da si nabavim celo zalogo takrat, ko grem v AUS. Mislim pa, da Active fit iz Poljske sploh ne obstajajo .....ali pa se motim? LP
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 19.12.2006 16:47:56
|
|
|
|
bibalezung
|
O ja, obstajajo. Ravno sem se vrnila iz našega Merkatorja in sem premetala vse paklce "Aktiv fit" plenic pa so bile čisto vse MADE IN POLAND. Toliko o "najboljšem sosedu" in najboljših plenicah. Še vedno bomo plenice kupovali v Mariboru.
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 20.12.2006 13:49:42
|
|
|
|
Nyah*
|
pa smo spet na zacetku......
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 20.12.2006 13:55:24
|
|
|
|
Pikapolonica
|
bibalezumg, si sigurna da si gledala Active Fit... V Celju ni bilo namreč niti enega paketa Made in Poland... Pa sem prečekirala v ta velikem centru in eni mali zakotni trgovini....Ne vem no, da bi pa ravno v vaš konec same take poslali. Čeprav, možno je pa čisto vse na tem našem svetu. Pozdravček, Pikapolonica
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 20.12.2006 13:57:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla, Jst sem jih včeraj kupila v Hipermercatorju v Ce in so made in UK(4) lp Tinka
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 20.12.2006 14:57:15
|
|
|
|
Pikabu
|
Pri nas so tudi te prišle, pa so nemške.
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 20.12.2006 14:58:20
|
|
|
|
bibalezung
|
Jaz sem iz Sl. Konjic in očitno mislijo, da smo tukaj pač pol pismeni Pohorci doma ki kupimo plenice že če so v vijoličasti foliji. Sem pa sigurna ker sem jih že imela v vozeku potem sem pa ne vem zakaj šla gledat kje so bile narejene in jih vrnila na polico. Mislila sem da pač imam tako srečo in sem vse številke pregledale in so bile vse Poljske. Pa v nos mi je šlo tudi to, da so bile št. 4 od 9 do 20 kg, ko mi je pa moj prejšnji teden kupil v Mullerju 4+ ki so za te kg. Kaj ni 4 od 7 do ne vem točno 18 ali 20 kg?
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 20.12.2006 19:08:59
|
|
|
|
triša
|
Pri nas na Fužinah so tudi nemške, samo se mi zdi da so dražje kot v Mullerju, 2990.
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 20.12.2006 21:08:57
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Triša, ja cena je višja, ampak jih je v paketu tudi več. V Mullerju 32, v Mercatorju trenutno 46. Bibalezung... to je pa res čudno. Jaz imam doma tudi 4, in so, tako kot praviš da bi morale biti, od 7 - 18 kg. Kaj pa potem prodajajo "zaeno" poljsko sr.... tam pri vas, pa res ne vem. LP,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2006 22:40:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 20.12.2006 23:43:22
|
|
|
|
Lejči
|
mislim da 2640, v paketu za 3 pa je po moje okoli 34 plenic, v 4 jih je 32.
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 21.12.2006 7:04:26
|
|
|
|
ajdaN
|
Mislim da jih je notri 56, cena je pa zdaj 3.899 - tam nekje.
|
|
|
|
RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej... 21.12.2006 8:07:03
|
|
|
|
neja
|
Bibalezung a si 100% da so bile Active fit? Ker so v roza-vijolični foliji Active baby, ki pa so poljske in tudi prodajalka v Mullerju mi je rekla, da Active fit Poljska ne dela . Sicer pa v našem Hipermarketu o Active fit ni ne duha ne sluha in vprašanje, če sploh bodo . LP
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?