|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej....
18.12.2006 10:44:04   
Pikapolonica
.... tudi v Mercatorju in ne samo v Mullerju v Ljubljani.

Včeraj sem na TV videla reklamo za vikend akcijo teh plenic v Mercatorju in sem jih danes šla takoj kupit (nisem iz Ljubljane). Pa je bila tam ravno promotorka in mi je povedala da bodo od zdaj naprej v vseh Mercatorjevih prodajalnah, ne samo v Hipermarketih. Torej, vsepovsod po Sloveniji!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Active Fit RULES!

Lp, Pikapolonica user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice Pampers Active Fit od zdaj naprej...
18.12.2006 10:56:26   
ZARA
Super, samo še zaloga jih baše. Pridem po plenice v hipermarket in dobim ene?! Kristus.

lpuser posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 11:20:50   
Ninica
Kako so pa pakirane? Enako kot v Müllerju? In kakšna je cena? Ali mogoče katera že ve?

LP, Ninica

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 11:30:12   
Pikapolonica
Danes, ko je zadnji dan akcije je cena 2999 tolarjev za paket v katerem je 46 plenic (št. 4). V Mullerju je v paketu 32 plenic in je cena okrog 2400 tolarjev (čeprav ne dam roke v ogenj za tole informacijouser posted image ).

Ampak po akciji bodo menda dražje. Sam meni je vseeno, ker so res vredne tega denarja in jh  itak uporabljam samo ponoči, ker so edine ki zdržijo....

LP, user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2006 11:43:46   
Maxica
Jaz sem videla to Mercatorju, ampak na žalost nimajo številke 6 za našega dveletnika. Verjetno to pomeni, da je skrajni čas, da gremo na kahlo.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2006 11:49:35   
Pikapolonica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem videla to Mercatorju, ampak na žalost nimajo številke 6 za našega dveletnika. Verjetno to pomeni, da je skrajni čas, da gremo na kahlo.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, če kahla ne bo zrealizirana..., pridi v Celje. Tukaj jih imajo. Sem videla tudi 6.

LP,  user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2006 13:12:21   
BLAŽIKA
A mogoče katera ve od katerega proizvajalca so: nemške ali poljske?

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2006 13:41:11   
Pikapolonica
No, s promotorko sva debatirali tudi o tem, pa sva šli malo pakete pregledat. In hecno, št. 3, 5 in 6 so bile Made in Germany, št. 4 pa Made in the UK. Iz Poljske pa nič!

LP, user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2006 14:04:08   
BLAŽIKA
Ja potem pa so prave activ fitke, ker iz poljske ne veljajo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2006 16:03:40   
petraz
Hvala za informacijo!!! Samo moram preveriti, če so vsepovsod od nemškega proizvajalca!? Mislim, tukaj pri nas na Štajerskem.... Hvala!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2006 20:17:51   
triša
No pa zvem zdajle, ko pred parimi minutami štacuno zaprli.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2006 20:59:12   
Nyah*
Hvala za tole informacijouser posted image . Ceprav, sem bila danes v nasem Hiperju pa nobene promotorke, nobenega poudarka, NIC!!! Valda bi jih kupila, vsaj 2 paketa, tako pa sem sedajle izvedelauser posted image .

NO ja, samo da jih imajo, upam, da bo cena vsaj podobna tisti iz Muellerja, ki ga v nasem kraju ni, pa da so res Nemske, v glavnem samo Poljske ne!!

So pa te plenice res zakonuser posted image user posted image .

Hvala punceuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2006 10:13:11   
neja
No končno so se pojavileuser posted image user posted image user posted image . Ker tudi Muller mi je zelo odročen. Tako da si nabavim celo zalogo takrat, ko grem v AUS.
Mislim pa, da Active fit iz Poljske sploh ne obstajajouser posted image .....ali pa se motim?

LP

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2006 16:47:56   
bibalezung
O ja, obstajajo. Ravno sem se vrnila iz našega Merkatorja in sem premetala vse paklce "Aktiv fit" plenic pa so bile čisto vse MADE IN POLAND. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Toliko o "najboljšem sosedu" in najboljših plenicah. Še vedno bomo plenice kupovali v Mariboru.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2006 13:49:42   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image user posted image  pa smo spet na zacetku......user posted image user posted image

(odgovor članu bibalezung)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2006 13:55:24   
Pikapolonica
bibalezumg, si sigurna da si gledala Active Fit...

V Celju ni bilo namreč niti enega paketa Made in Poland... Pa sem prečekirala v ta velikem centru in eni mali zakotni trgovini....Ne vem no, da bi pa ravno v vaš konec same take poslali.

Čeprav, možno je pa čisto vse na tem našem svetu. user posted image user posted image user posted image

Pozdravček, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.12.2006 13:57:25   
tinkamiška
Hojla,

Jst sem jih včeraj kupila v Hipermercatorju v Ce in so made in UK(4)

lp
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.12.2006 14:57:15   
Pikabu
Pri nas so tudi te prišle, pa so nemške. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.12.2006 14:58:20   
bibalezung
Jaz sem iz Sl. Konjic in očitno mislijo, da smo tukaj pač pol pismeni Pohorci doma ki kupimo plenice že če so v vijoličasti foliji.user posted image user posted image user posted image
Sem pa sigurna ker sem jih že imela v vozeku potem sem pa ne vem zakaj šla gledat kje so bile narejene in jih vrnila na polico. Mislila sem da pač imam tako srečo in sem vse številke pregledale in so bile vse Poljske. Pa v nos mi je šlo tudi to, da so bile št. 4 od 9 do 20 kg, ko mi je pa moj prejšnji teden kupil v Mullerju 4+ ki so za te kg. Kaj ni 4 od 7 do ne vem točno 18 ali 20 kg?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.12.2006 19:08:59   
triša
 Pri nas na Fužinah so tudi nemške, samo se mi zdi da so dražje kot v Mullerju, 2990.

(odgovor članu bibalezung)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.12.2006 21:08:57   
Pikapolonica
Triša, ja cena je višja, ampak jih je v paketu tudi več. V Mullerju 32, v Mercatorju trenutno 46.

Bibalezung... to je pa res čudno. Jaz imam doma tudi 4, in so, tako kot praviš da bi morale biti, od 7 - 18 kg. Kaj pa potem prodajajo "zaeno" poljsko sr.... tam pri vas, pa res ne vem.

LP, user posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
20.12.2006 22:40:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 22
20.12.2006 23:43:22   
Lejči
mislim da 2640, v paketu za 3 pa je po moje okoli  34 plenic, v 4 jih je 32.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.12.2006 7:04:26   
ajdaN
Mislim da jih je notri 56, cena je pa zdaj 3.899 - tam nekje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.12.2006 8:07:03   
neja
Bibalezung a si 100% da so bile Active fit? Ker so v roza-vijolični foliji Active baby, ki pa so poljske in tudi prodajalka v Mullerju mi je rekla, da Active fit Poljska ne delauser posted image .
Sicer pa v našem Hipermarketu o Active fit ni ne duha ne sluhauser posted image  in vprašanje, če sploh bodouser posted image .

LP

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?