|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice Active baby...
12.1.2005 10:21:59   
*NaTaŠa*
a se samo meni zdi, a so res za en d....:grrr:Mi jih imamo zdaj par dni in ji je še vsak dan prišlo čez.Pa ne da bi imela tolk polno, da bi ji zaradi tega premočila.Se mi zdi da so navadne dosti boljše pa čeprav malo trše.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plenice Active baby...
12.1.2005 10:24:15   
Anonimen
JA! So za en drek!
Jest sem tolk jezna, ker sem mislila, da so to active fit in sem jih takoj kupila, ker so ble v akciji... In sem se nasrala... premočijo, pa še elastične niso :grrr: :grrr:

(odgovor članu *NaTaŠa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plenice Active baby...
12.1.2005 10:25:31   
ZARA
..ne zdi se ti res so za drek,hehe...;)
Hecam se NaTaSa...sploh ne vem katere plenice so to-active baby??
Povejte se kej punce,da ne bom kdaj te kupila...

lp,Zara

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Plenice Active baby...
12.1.2005 10:28:49   
*NaTaŠa*
Ja ista pakunga kot una navadna samo mal lepša pa s svetlo plavo piše Active baby, naj bi ble pa bolj ojačane za active baby ane:)-Ker ful plazajo sem ter tja.Še dobr da jih je bolj malo notr.

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Plenice Active baby...
12.1.2005 10:47:08   
*maja
Mi smo pa zelo zadovoljni z nimi :zmeden:, ne vem no našemu malemu niso še nikoli spustile, pa jih uporabljamo približno 3 tedne.

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Plenice Active baby...
12.1.2005 10:54:22   
*NaTaŠa*
Ja super če ti niso.Jaz kupujem samo navadne še.

Lp

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Plenice Active baby...
12.1.2005 10:56:01   
janja
Mi smo tudi kar zadovoljni z njimi. Povedat pa moram, da tiste kupljene v Sparu (made in Poland) res smrdijo. Sem jih zato raje kupila v Muellerju (made in Germany) pa so čisto brez vonja. Osebno pa so mi boljše Active fit (vijolična pakunga), ampak so dražje pa še manj jih je noter.

čau, Janja in :duda:Andraž

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Plenice Active baby...
12.1.2005 10:58:55   
india
Nam sicer še niso premočile, so pa občutno tanjše in nekako trde se mi zdijo,pa hrapave. Res je, da ga moram zdaj pogosteje previjat,ker imam že občutek tak,da ne bo dolgo suho.
Naslednjič spet kupim Active fit,ne glede na ceno!
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Plenice Active baby...
12.1.2005 11:01:31   
*NaTaŠa*
Aja, men se pa dosti mehkejše zdijo od navadnih:ups:, vsaj ob pasu.Ah nima veze, kakor komu pše, zase vem.A active fit so pa dobre???

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Plenice Active baby...
12.1.2005 11:04:08   
darjatimci
Ja so en d...,mi jih ne bomo več kupoval,bomo kar nazaj na total-care šli,naš fant tolk pije,pa še bolj lula,LP,Darja!

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
12.1.2005 11:05:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *NaTaŠa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Plenice Active baby...
12.1.2005 13:12:45   
ZARA
Natasa,jst mam tut activ-fit in sem zadovoljna...teja jih tud uporablja...

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Plenice Active baby...
12.1.2005 15:59:54   
niki5
Mi smo ravno zdaj prešaltali na te in zaenkrat so vredu imamo pa tudi iz Mullerja.

(odgovor članu *NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Izguba zaposlitve
FORZA

Ste zaradi nosečnosti izgubile zaposlitev in se znašle na socialni pomoči?

DA (25%)

NE (75%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!