Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Plenice...HELP!!! 3.del 3.5.2005 22:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, hvala vam za vso pomoč. Res ste zlate :rozica::rozica::rozica::rozica:. Poskusila sem vse plenice, ki ste jih priporočale in vse, popolnoma vse, so prepuščale našega kakeca. Potem pa smo ugotovili, da naš otrok pač malo bolj obilno kaka. :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: Kaj, malo bolj obilno! Preobilno! Njegov oče je komentiral:"Mater, se pokaka!" Tako, da bomo pač uporabili v bodoče malo več Vanisha.:((:((:((:(( Prej smo ga ljubkovalno klicali Baslo (zaradi oblin), sedaj pa ga Kako. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- (samo ožji družinski člani). Saj veste, da je pred drugimi pravi :love::love::love::love:.
|
|
|
|
Plenice...HELP!!! 3.del 3.5.2005 22:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no, saj potem smo pa tam nekje: moj je bil pa "malo sralo" ali pa "prdo smrdo".
|
|
|
|
Plenice...HELP!!! 3.del 3.5.2005 23:09:05
|
|
|
|
Pika10
|
Moj je tudi smrdi.
|
|
|
|
Plenice...HELP!!! 3.del 4.5.2005 7:59:58
|
|
|
|
janja
|
Naš je pa še zdaj včasih "prdek smrdek". Ima pa tudi dobro prebavo, tako da mu še pri skoraj 20 mesecih včasih rata kar 2 - 3 krat dnevno. Ko je bil dojenček je bil pa itak skoraj vsako rundo pokakan.
|
|
|
|
Plenice...HELP!!! 3.del 4.5.2005 9:39:27
|
|
|
|
niki5
|
splišni, zgleda da imamo iste vzdevke :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?