|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pleničke
11.1.2008 23:19:54   
Nevencek
Pozdravljene,
imam vprašanje glede plenic, ki jih uporabljajo vaši malčki.
Sama sem pri moji Ajdi opazila, da plenice puščajo na njeni ritki take želetinate bunkice in mene osebno to zelo moti , saj mislim , da ji lahko mogoče ta snov tudi pride v luliko ali v sečevod in posledično lahko nastane kako vnetje ali pa kaj podobnega. In tako sem preiskusila še nekaj plenic pa pri vseh skoraj pride to ven, tako da bom s temi stvarmi že doktorirala.
Ali ima katera mogoče tudi take izkušnje in katere plenice uporabljate.
Pri meni so bile zdaj vredo samo Huggies 3, in pa od DM 3. Pamperske aktiv fit, Huggies 4  pa so ful puščale to želatino ven. Prosim za nasvet.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pleničke
11.1.2008 23:27:40   
lelaval
MOji najmlajši odgovarjajo le od Mullerja - po vseh ostalih (tudi pamperskah) je imela vneto ritko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Nevencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 23:54:17   
barika
Za 1x imam slabe izkušnje le s poljskimi pamperskami (vse pušča, pa take čudne so na otip, ko so polneuser posted image ), najboljše so pa lidlove (glede na ceno in kvaliteto: user posted image ) in od DM-a, pa nemške pamperske so se tudi dobro obnesle.
ko nam bo pa teh zalog zmanjkalo bomo pa poskusl še od lionstar-a

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2008 0:03:02   
Češnca
Mojemu pa ravno Mullerjeve kar naenkrat ne odgovarjajo več (rdeča ritka), smo tud sprobal Lidlove in so super. Ponoči ima pa Pampersko in zaenkrat je bp. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2008 0:14:44   
sandra85
imamo pampers active fit, bab dry in let¨s go (made in germanyuser posted image ) in so vse 3 super!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2008 7:48:51   
MiRaNi
Mi imamo nočne pampers (made in G) in mullerjeve ali lidlove. Danes grem v nabavo in bom rajši kupila lidlove - so mi bolj všeč.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 11:09:51   
2 Sraki
Lidlove tudi nam najbolj odgovarjajo. Nikjer sledu o kakšni želatinasti snovi ali vneti ritki.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 12:18:20   
katee
Jaz sem probala samo nemške Pampers in Fixies, pa so mi oboje dobre. je pa res, da je moj Žan Luka star 14 dni in nimam še drugih izkušenj.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 12:53:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

MOji najmlajši odgovarjajo le od Mullerja - po vseh ostalih (tudi pamperskah) je imela vneto ritko.

Enako.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 16:41:44   
nky 23
mi imamo že od samega začetka nemške pamperske in smo čisto zadovoljni, zato še nisem poskusila drugih, je pa  star 7.5mes.

(odgovor članu Nevencek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2008 18:31:19   
Dajadada
Hoferjeve so zakon. Meni so zelo podobne pamperskam active fit, pa pol cenejše. Jih kar dost punc pohvali.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2008 19:31:50   
aurora6
Muller-jeve zakon. Poljske Pamperske katastrofa. Nemške Pamperske v redu ampak drage. 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2008 20:22:26   
skuštrana
Če nočeš, da imajo plenice želatino, potem nabavi pralne bombžne plenice - štorklja, racmanuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.1.2008 21:43:30   
majrim
jaz se tudi podpišem pod hofferjeveuser posted image user posted image user posted image ...zdržijo celo noč brez problema in ritka je suhauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2008 21:47:26   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

jaz se tudi podpišem pod hofferjeveuser posted image user posted image user posted image ...zdržijo celo noč brez problema in ritka je suhauser posted image

jaz tudi user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.1.2008 22:10:51   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Za 1x imam slabe izkušnje le s poljskimi pamperskami (vse pušča, pa take čudne so na otip, ko so polneuser posted image ), najboljše so pa lidlove (glede na ceno in kvaliteto: user posted image ) in od DM-a, pa nemške pamperske so se tudi dobro obnesle.
ko nam bo pa teh zalog zmanjkalo bomo pa poskusl še od lionstar-a

Sem poskusila Linostar, ker v naši trgovini niso imeli drugih primerne številke za našega fanta. Z eno besedo - katastrofa. Drugače uporabljam Active fit iz Mullerja. Sem pa enkrat poslusila tudi lidlove in moram reči da so OK. Veliko bolje kot Linostar. Z ostalimi pa nimam izkušenj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2008 21:36:44   
janca77
Jaz mu dajem samo Pamperske in zaenkrat je vse bp.Na začetku sem imela Sparky pa mi niso bile všeč, tako da so zame Pampers zakon.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2008 22:56:20   
draja
Mi uporabljamo samo Pampers Active Fit (made in Germany) in zdaj po novem tudi Hofferjeve,ki so tudi super!

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.2.2008 23:24:25   
lex
jaz mam prvič hoferjeve in ker sta še oba v plenicah (no Aleks jo ma samo ponoči), sem kupila  in jo nosita oba, Papmperska bi mu že davno premočila. In glede na ceno so super. Včasih spustijo nekaj, če je predolgo na riti.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.2.2008 20:32:09   
soncipunci
jaz sem se ravno danes zgražala, ko sem mu brisala želatino z ritke. po dolgem času sem kupila pamperske aktiv fit - poljske, drugače pa uporabljam DM babylove in alana. obojne so mi super. nikoli nima rdeče ritke, res pa je, da mu vedno do suhega obrišem kožo in dobro namažen hladilno mazilo.
skratka - poljske pamperske so res zanič!!! in ravno te vedno dajo v akcijo - nemške pa drago plačujemo...

(odgovor članu Nevencek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.2.2008 21:13:49   
Naja30
Jaz sem tudi doktorirala s plenicami, ker so hčerki vsake premočile nekaj časa. Ampak to želatino sem opazila samo, če je res dolgo časa nisem previla. Da je bila plenica že vsa napojena. Mogoče bi jo morala večkrat previt?
Drugače pa prisegam na hoferjeve user posted image

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.