|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:05:20   
tjaga
Naša :roza::duda: je dobila plenični izpuščaj. Pred dvema dnevoma sem klicala pediatrinjo, ki mi je napisala recept za Daktarin. Danes je zadeva še hujša, sicer izpuščaj kot tak izginja, ima pa hudo rdečo ritko.
Kaj naj zdaj? Poleg Daktarina uporabljam Bepanthen mazilo, ritko ji zračim kolikor se le da dolgo, umivam jo z vodo in jo potem popivnam, ampak ubogo malo bitje ima ritko živo rdečo.

Kaj narediti? Imate kak predlog??

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:07:46   
Pilar
Nekaj včasih omenjajo praško pasto...

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:07:53   
Erdbeere
Pri nas je bilo enako pri plenicah Pampers, probaj s kakšnimi drugimi plenicami pa mogoče ribodermin...pri nas je pomagalo, samo čimdlje od Pampersk smo mogli bit

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:09:31   
Dadi
Pri nas je tudi Ribodermin pomagal.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:10:29   
tjaga
Erdbeere, pamperske uporabljamo od vsega začetka (še malo pa bomo imeli 6 mesecev), tale paket je pri koncu, pa se nam je to naredilo tri dni nazaj. Prvič. A misliš, da so res lahko plenice krive :zmeden: ?

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:11:17   
Lunca1
Tjaga Buebchenovo hladilno kremo. Menda definitivno pomaga. Naša še ni imela rdeče ritke.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:13:23   
viv_
A je sigurno da je od plenic? Mirna je dobila gljivice, ki so se ji na rito lahko da prenesle s smrklom. Katastrofa. Ne vem, lahko da med tuširanjem ali pa v vrtcu... Zdej nama je pediatrinja predpisala Nistatin in gre na boljš.

lp

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:13:33   
ZARA
...za rdeco rito hladilno mazilo iz lekarne...Zari se je v 1 dnevu popravlo!

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:15:51   
JASNA D
Naš ta velik mulo (17 mes) je po več kot pol leta dobil rdečo rito od Hugies plenic. Takoj sem ga začela mazati (prvi dan) s praško pasto, naslednji dan je bilo že bolje, samo koža se mi je zdela izsušena. Zato sem drugi dan po umivanju ritko le-to dobro osušila, najprej na tanko namazala z lanolinom in nato čez še praško pasto in je ritka kot nova. Pri ta mali pa je bil za rdečo rit kriv antibiotik in ko so vse druge maže odpovedale, sem jo namazala (2 dni) s Canestenom in je bilo O.K.

LP, Jasna

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:18:22   
Metuljčica04
Glede nato,da si dobila daktarin smatram,da ima glivice.Te glivice so zeeelo trdovratne in nekaj časa traja,da izginejo.Če izpuščaj izginja gre nabolje,ampak to traja.Lahko probaš tudi z canestenom(dobi se brez recepta stane pa okoli 900 sit) nam je bolj pomagal kot daktarin.Pa na začetku ko je bilo grdo sem jo kar pri vsakem previjanju namazala.Zraven za nego pa pač kremico ,ki jo uporabljata.Lahko pa uporabiš hrastovo lubje za kopeli.

L.p.!

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:26:59   
Zea
Uporabi kremo s cinkovim oksidom! verjetno ga ima tudi ta, ki ti jo je predpisala zdavnica.

Mi gremo takoj ko se pojavi rdečina iz navadne kreme za ritko na kremo Waleda (Calendula Nappy change cream)in je po enem dnevu bolje, potem pa spet na navadno! Pa čim več imejte ritko na zraku po dolgem kopanju seveda!

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 12:29:57   
tjaga
Uf, zdaj je pa toliko novih predlogov, da moram regres hitro dobit, da nakupim vse :)-:)-:)- . Ne, ne, hecam se.

Najlepša hvala za vaše predloge. Za vsako :rozica:

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Plenični izpuščaj
23.2.2005 18:59:06   
Lunca1
Sem ti pisala na mail.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?