|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plavanje -DIF
30.3.2005 8:19:46   
tannya
Pozdravljene!

Zanima me, ali katera hodi plavat na DIF v LJ? In ali hodi v velik plavalni bazen? Jaz sem včasih pogosto hodila tja, ampak se mi zdi, da je voda kar mrzla. Vem, da imajo posebej organizirano tudi plavanje za nosečnice, ampak tisti bazen je ful majhen, ne?

Pa še za kopalke me zanima, a katera ve, kje bi lahko kupila nosečniške kopalke -enodelne?

Uživajte in LP
Tanja 15t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plavanje -DIF
30.3.2005 8:45:29   
tejč
Živjo, jaz hodim na dif na nosečniško vadbo v vodi- to je vodena vadba, ne plavaš prosto po bazenu. Vedno nas je tam nekje okoli 10, včasih manj, prostora je dovolj za vaje, ki jih vodi Andreja, meni se zdi taka vadba super. Res je, tudi jaz si zaželim prostega plavanja po vadbi, ampak je že tako prav, da smo v vodi, ki je klinično testirana, da je primerna za nosečke in malčke, le dobrih 45 minut.
Nosečniške kopalke dobiš v Kepici v beteceju ačli pa v Mothercare, zagotovo tudi drugje, no, jaz sem gledala le tu...
Lep pozdrav.
Ja, v velikem bazenu je voda bolj hladna in še ni čista tako kot v malem za nosečke. Odloči se sama.:sloncek:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plavanje -DIF
30.3.2005 14:08:53   
tincci
Kako je pa z obiski? Jaz imam možnost za DIF kupit nekaj kart za posamično plavanje, ali velja tudi za telovadbo za nosečke ali je to kakšna posebna tarifa? Lahko morda vprašaš na vadbi?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?