|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plavanje
8.12.2005 21:38:16   
Mojca100
Ojla.
Zanima me, če je katera s svojim dojenčkom hodila na plavanje (oz. igra v vodi ali kako se že temu reče).
Mogoče veste, kje to poteka...
Rada bi čim več informacij.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plavanje
8.12.2005 21:42:29   
smeja2
http://www.plavanje-dojenckov.com/

lp
smeja

(odgovor članu Mojca100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2005 9:38:01   
bobek05
Mi bomo šli na Fontano (MB) - začne se januarja. Prav tečaj za te ta male. Takrat bo star 6,5 ali 7 mesecev - se še niso zmenili za fiksni datum. Prvo rundo smo ven padli, ker je bil še premajhen - mora otrok glavico samostojno gor držat (se pravi vsaj 4 mesece)... Tečaj traja 2,5 meseca (10x) 1x na teden - ob torkih (na voljo pa so 4 termini - 2 dop. in 2 pop.). Stane skoraj 20 jurjev (zate in za malega). Če gre ati zraven ne plača nič če samo gleda, če pa je zraven v vodi pa 800 sit na obisk.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2005 9:47:06   
Urša
Mi2 sva hodile na DIF v LJ. Luštno, ampak za moje pojme predrago (10 obiskov, v vodi si nekje 20minut, cena: 18 al 19tisoč).

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2005 13:11:33   
POCA
Mi2 hodiva v Atlantis na tecaj plavanja za dojencke je pa v sklopu plavalne zveze SLO oz. DIF-a. Novi termini so v januarju!!! Poglej na zgornji naslov. Imamo se super, v vodi pa smo 30 min. morda kako min. vec, ker je pac to za tako malega otrocka dovolj.

(odgovor članu Mojca100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2005 14:25:10   
Mojca100
Hvala vam. Sem pogledala na zgornji naslov in bom klicala in se zmenila. user posted image

(odgovor članu POCA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?