Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Plavanje, termalne vode, klor 11.2.2005 21:14:23
|
|
|
|
ana1
|
Vprašaj svojega ginekologa. Moj mi je plavanje odločno odsvetoval zaradi možnosti okužbe. Sem se tudi jaz veselila, da bom nosečnost preplavala, potem pa sem jo pregagala na suhem. lp, :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Plavanje, termalne vode, klor 11.2.2005 21:57:00
|
|
|
|
beba76
|
Jaz sem pa že parkrat bila v termah Radenci, pa je bilo suuuper. Mali pa je brcal kot nor, ko sva prišla iz vode...mu je menda pasalo. Sem v 33. tednu in jutri grem spet plavat, če bo vse po sreči. Moj namreč nekaj smrka :zmeden2:
|
|
|
|
Plavanje, termalne vode, klor 12.2.2005 11:36:26
|
|
|
|
Pia73
|
Moja ginekoloiginja mi je tudi ostro nasprotovala. In se tega držim. Teh par nmesecev bom pa že zdržala. Morje to pa je druga pesem.
|
|
|
|
Plavanje, termalne vode, klor 12.2.2005 12:34:34
|
|
|
|
bskrle
|
Jaz sem šla plavat, obvezno s tamponom, voda nožnico izsuši, pomaga, če skrbimo za higieno nožnice, pomaga tudi čisto navadni jogurt. V Snoviku voda nima čez 30 stopinj. Barbara
|
|
|
|
Plavanje, termalne vode, klor 12.2.2005 20:10:12
|
|
|
|
Mirna
|
bskrle, s tamponom? Kolikor vem, naj ga ne bi up. med nosecnostjo, edino, ce si imela kaksne posebne. Tako je rekla tudi G.
|
|
|
|
Plavanje, termalne vode, klor 14.2.2005 9:06:31
|
|
|
|
Vekica
|
Ta tema tudi mene zanima, moja G namrec pravi, da plavanje ni problema, tudi v bazenih (sem jo prav posebej vprasala), sploh zagovarja, da v nosecnosti pocni stvari, pri katerih se dobro pocutis. Mene pa malo skrbi, ampak mislim, da bom vseeno hodila plavat. Vekica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?