|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plavalni tečaji za dojenčke
22.3.2007 10:55:57   
sončnica13
Hoj!

imam nekaj vprašanj za tiste, ki ste že obiskovali ali obiskujete tečaj plvanja:
1.) Kakšne so kaj cene?
2.)kolikokrat je tečaj in koliko časa traja eno srečanje?
3.)plavalni obroč-jih imajo tam, ali ga mora imeti vsak s sabo
4.)kako je s tem, če kdaj ne moraš prit?
5.) Plavalne kape in plenice-so obvezne?

Lp in lep dan želim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plavalni tečaji za dojenčke
22.3.2007 12:01:46   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Hoj!

imam nekaj vprašanj za tiste, ki ste že obiskovali ali obiskujete tečaj plvanja:
1.) Kakšne so kaj cene? Mi2 sva hodili v Atlantis, cena mislim, da je bila za 10x enih 100€.
2.)kolikokrat je tečaj in koliko časa traja eno srečanje? 10x po 1x na teden, vodena vadba je 1 uro, vstop pa imaš omejen na 2 uri.
3.)plavalni obroč-jih imajo tam, ali ga mora imeti vsak s sabo Imajo tam.
4.)kako je s tem, če kdaj ne moraš prit? Pokličeš ali pošlješ e-mail in potek kasneje koristiš.
5.) Plavalne kape in plenice-so obvezne? Kape niso obvezne, mora pa imet plavalno pleniško ali kopalke, ki ne prepuščajo (planičke lahko kupiš v DM-u, kopalke pa imajo v trgovini v Atlantisu)

Lp in lep dan želim

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2007 12:17:04   
Maxica

Hoj!

1.) Kakšne so kaj cene?
2.)kolikokrat je tečaj in koliko časa traja eno srečanje?
3.)plavalni obroč-jih imajo tam, ali ga mora imeti vsak s sabo
4.)kako je s tem, če kdaj ne moraš prit?
5.) Plavalne kape in plenice-so obvezne?

Lp in lep dan želim

Mi smo hodili v Center za rehabilitacijo na Soči (LJ) s ta velikim, sedaj bomo pa tudi s user posted image  začeli.
Cena je tam okrog 20000 bivših sit za 10 srečanj. Eno srečanje je cirka eno uro, kolikor pač otrok zdrži. Na začetku si malo manj v vodi, pa vsakič več.
Obroče ti dajo tam, kap ni treba imeti, naj bi pa imeli dojenčki plavalne pleničke, ja. V kolikor enkrat ne moreš priti, imaš potem eno uro v dobrem, prideš pač enkrat drugič. Večkrat pa ne moreš spuščati tečaja.

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 12:25:04   
lenika
Midva hodiva v Dolenjske toplice. Tečaj imava ob ponedeljki od 10.00 do 11.00 in sicer 10x, plus še ena dodatna ura za nadomeščanje. Če veš da te večkrat ne bo prej pokličeš in dobiš vrnjen denar. Obroče dobijo tam, cena je pa 90 evrov. Plavalne pleničke so seveda obvezne, kapice pa ne.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2007 12:44:38   
sončnica13
Najlepša hvala za odgovore.
Naslednji teden je namreč uvodno predavanje v kranju, zato pa sprašujem

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2007 13:20:14   
Alisa

Hoj!

1.) Kakšne so kaj cene? Na Fakultetti za šprort je cena 10 ur - 90 eur
2.)kolikokrat je tečaj in koliko časa traja eno srečanje? To še ne vem, greva v pon. prv
3.)plavalni obroč-jih imajo tam, ali ga mora imeti vsak s sabo- imajo tam
4.)kako je s tem, če kdaj ne moraš prit? Obvestiš jih
5.) Plavalne kape in plenice-so obvezne? obvezne so plenice ali neoprenske hlače

Lp in lep dan želim

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2007 13:23:53   
Anonimen

Hoj!

1.) Kakšne so kaj cene? neki ćez 20 jurjov bivših
2.)kolikokrat je tečaj in koliko časa traja eno srečanje? 1x tedensko po 45 min, skupno 10 obiskov, 1 za nadomeščanje
3.)plavalni obroč-jih imajo tam, ali ga mora imeti vsak s sabo - imajo tam
4.)kako je s tem, če kdaj ne moraš prit? - pač ne prideš, na koncu je še en obisk za nadomeščanje
5.) Plavalne kape in plenice-so obvezne? - kape ne, plenice ja

hodimo v kranj

Lp in lep dan želim

Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2007 15:57:13   
LanaM
Jaz sem hodila na Bledu. cena za desetkrat je 90 eurov, obroči in neoprenske hlače se dobi na tečaju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2007 16:02:05   
Naja30
V Žusterni je cena za 10 obiskov 90 evrov, obroče dobiš tam, če ne moreš priti jih obvestiš, kopalne pleničke so obvezne.

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2007 18:13:04   
sončnica13
Hvala! Ful ste pridne z odgovoriuser posted image .
In kaj npr. ste delali? Se vam je zdelo, da se je splačalo, al je vseeno, če bi sami šli z malim v bazen?
Sem mal zakompliciral, a neuser posted image , sam res se nikakor na znam odločit, kajti ene pohvaljo, spet druge pravjo, da je čest brez veze, zato se pa obračam na vas.
 Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.