Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plavalni obroč za dojenčka 16.6.2007 16:20:44
|
|
|
|
Baldi
|
Super zadeva!!!! Mi imamo sicer ta oranžnega (2-6 let), ker je slučajno tako naneslo...je pa eden izmed najboljših nakupov za otoka, definitivno. LP PS. Več na ...http://www.plavanje-dojenckov.com/fred.htm
|
|
|
|
RE: Plavalni obroč za dojenčka 16.6.2007 16:36:06
|
|
|
|
Samoyedka
|
Jaz se ravno cofam zanj na ebayu- upam, da mi rata
|
|
RE: Plavalni obroč za dojenčka 16.6.2007 18:26:56
|
|
|
|
borovnička
|
Mi smo ga prvič sprobali na tečaju za plavanje dojenčkov. Zadeva je res super. Edino kar je treba pazit je, če je otrok malo bolj živahen (naš je star 9,5 mesecev) in se nagne preveč pokonci in nazaj, se lahko prevrne na glavo. Naš Nik se namreč je. Tak, da je fajn bit v bližini. Smo ga pa mi tudi kupili v Pikapolonici in tudi že testirali v termah in mali ful uživa. Tak, da jaz priporočam! Pozdravček
|
|
RE: Plavalni obroč za dojenčka 16.6.2007 20:42:19
|
|
|
|
tejcka
|
Hvala za odgovore! V ponedeljek bom šla takoj v nabavo! Borovnička, naš Tai je rojen na isti dan kot tvoj Nik!!!!!!
|
|
|
|
RE: Plavalni obroč za dojenčka 18.6.2007 23:42:41
|
|
|
|
Baldi
|
IZVIRNO SPOROČILO: borovnička Mi smo ga prvič sprobali na tečaju za plavanje dojenčkov. Zadeva je res super. Edino kar je treba pazit je, če je otrok malo bolj živahen (naš je star 9,5 mesecev) in se nagne preveč pokonci in nazaj, se lahko prevrne na glavo. Naš Nik se namreč je. Tak, da je fajn bit v bližini. Smo ga pa mi tudi kupili v Pikapolonici in tudi že testirali v termah in mali ful uživa. Tak, da jaz priporočam! Pozdravček Ja itak, da moraš biti v bližini, tako kot pri vsakem drugem plavalnem pripomočku!!! To ti tudi na šlafu piše, če se ne motim!!! Je pa ziher ena izmed varnejših zadevc na tržišču, vsaj kar jih jaz poznam. Naši dve in pol letnici se ne uspe prevrnit na hrbet niti pod razno. Smo ravno z dopusta in je po več kot uro nismo spravili iz vode. S šlavfom je tudi sama skakala je v bazen, pa metal sem jo v luft tako, da se je skoraj cela potunkala itd.... LP
< Sporočilo je popravil Baldi -- 18.6.2007 23:43:32 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?