|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plavalni obroč
16.6.2005 21:50:47   
SaaS
Zanima me, če katera uporablja oz. je uporabljala Fredov plavalni obroč, tisti ki jih imajo na tečajih. Koliko časa, do katere starosti pride prav? Kako se vam sploh zdi ta zadeva?
Jutri imava zadnjo uro plavanja, v soboto pa gremo na morje. Nisem se še odločila ali naj ga kupim. Bojim se, da ga potem sploh ne bom toliko uporabljala. Če pride v poštev še naslednji dve poletji, potem OK. Če pa bo drugo leto že prevelik za ta obroč, se mi zdi pa mal brez veze za trikrat v vodo it. Zdaj je Jaka star 7 mesecev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plavalni obroč
16.6.2005 22:01:30   
daisy
včeraj je bila podobna debata in je ena od punc dala gor tale link - vsi odgovori na tvoja vprašanja :)

http://www.plavanje-dojenckov.com/

lp :morje:

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plavalni obroč
16.6.2005 22:19:01   
Anonimen
Jaz sem ga tudi kupila na koncu težaja in ga nato uporabila kakšne trikrat. Tibor se ni v njem nikoli dobro počutil, vsega je bil sit, še predno smo mu ga "namontirali". Zaradi same teže pa je do četrtega leta, se mi zdi.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Plavalni obroč
16.6.2005 22:45:11   
Spark
Hojla!
Pravkar sem ugotovila da sem ga biksnila:ups:. Enkrat sem že gledala te slikice s tega tečaja in si nisem najbolj zapomnila kako zgleda ta Fredov plavalni obroč. Danes pa sem bila v Merkurju- Lj-Vič, in sem našla znižane obroče, ki pa so samo podobni temu. Jaz sem mislila da sem kupila poceni Fredov obroč, bil je samo 700,00 Sit:)-. Je pa podoben, rdeč pa spodaj ima za sedet. Samo da nima tega varnostnega pasu.
Ja pol pa nič. Bomo pa tega uporabljali.

Lp

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Plavalni obroč
17.6.2005 8:34:03   
Anonimen
Pa tudi sicer je morje za tako majhne otročke še veliko prehladno.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Plavalni obroč
17.6.2005 9:14:47   
Lenny
Našemu žabonu smo ga kupili za prvo morje pri 9.mesecih in ga bo uporabljal še letos pri 3.letih, če se mu ne posreči prej splavati. Kasneje se ločene zračne pasove pač manj napihne in ker imamo doma mulčka, ki je navdušen čofotalec, se bo nam nakup kar amortiziral.
Lp

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Plavalni obroč
17.6.2005 14:24:58   
SaaS
Sem se kar odločila, da ga ne rabim. Že sama ne hodim veliko v vodo, s tamalim bomo pa kar tako namočili noge pa bo. Sem mu pa kupila čisto majhen bazenček - 60cm, da bo malo čofotal v morski vodi, pa še lepo se bo segrela, ker morje bo verjetno res še hladno.
Lp, po počitnicah povemo kako smo se kaj kopali.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?