Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plastična posoda za prenašanje peciva z r... 4.1.2011 15:13:34
|
|
|
|
Ekaz
|
Pri nas v Merkurju (NM) sem bila in niso imeli nič. Tale od topshopa se mi zdi pa kar OK, ima ročke, kar je zelo praktično. Škoda, ker ni v dva štuka.
|
|
|
|
RE: Plastična posoda za prenašanje peciva z r... 4.1.2011 15:17:26
|
|
|
|
Sacherca
|
No taksno sem jaz videla pri nas v Mercator tehniki,mislim,da je imela spodaj se predal za led.Tako,da ce jih imas kje blizu,lahko se tam pogledas.
|
|
|
|
RE: Plastična posoda za prenašanje peciva z r... 5.1.2011 7:47:28
|
|
|
|
bori2
|
Jest mam indentično kot je ta iz Top shopa za 2,99 EUR iz Kika,...
|
|
|
|
RE: Plastična posoda za prenašanje peciva z r... 5.1.2011 9:38:22
|
|
|
|
PinaNina
|
JAz sem svojo dobila v večjem Mercatorju, je iz 3 delov, velika ene cca. 40_x_25 cm sta dve posodi, ki gresta ena na drugo in pokrov z ročaji, pokrov je modro zelene barve. Stala je pa tam čez 12 eurov. Sem jo dobila pa nekaj časa nazaj. Mal povprašaj prodajalke. Notri spravim kar nekaj peciva.
|
|
|
|
RE: Plastična posoda za prenašanje peciva z r... 5.1.2011 9:46:49
|
|
|
|
mišk
|
Jst sem zadnjič v Kiku vidla en cel kup takih posod, v spominu pa mi je ostala takšna "prenašalna" posoda za šarkelj. Po moje imajo tud take, kot jih rabiš ti.
|
|
|
|
RE: Plastična posoda za prenašanje peciva z r... 5.1.2011 11:23:51
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Pri nas v Merkurju (NM) sem bila in niso imeli nič. Tale od topshopa se mi zdi pa kar OK, ima ročke, kar je zelo praktično. Škoda, ker ni v dva štuka. EkaZ jaz sem iz okolice Nm, svetujem ti posode od Tuperwar-ja.... če te zanima, mi napiši mail na ZS, da ti pošljem slikice in kje se jih da naročiti.
|
|
|
|
RE: Plastična posoda za prenašanje peciva z r... 5.1.2011 13:59:45
|
|
|
|
Ekaz
|
Mala princeska: ne, ne iščem takšne (čeprav tudi tale zgleda praktična). Iščem večjo - velikost pekača - vanjo gredo 4 runde (4x12) muffinov. Hvala vseeno.
|
|
|
|
RE: Plastična posoda za prenašanje peciva z r... 5.1.2011 18:55:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska a tole iščeš: http://www.mojalbum.com/chiara-anu/tupperware/foto/17428341 (ni reklama, ni moj album samo slikico sem želela pokazat), nisem zastopnica, vem pa kje se dobi. tele so super... jih imam doma!!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?