Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plastelin, barvanke - kdaj? 25.11.2005 11:34:28
|
|
|
|
Katrin
|
Po moje bi bili plastelin ali pa kakšne prstne barve že primerne za dvoletnika. Ali že riše z barvicami? Po mojem je še premalo natančen za pobarvanko, ni pa izključeno. Poskusite. lp
|
|
RE: Plastelin, barvanke - kdaj? 25.11.2005 12:01:41
|
|
|
|
Alina
|
Jaz ti predlagam lepljenko. Notri so sličice, ki jih prelepiš na določeno mesto. Obstajajo tudi takšne pri katerih mesto ni označeno in se mi zdijo zelo primerne. Vem, da obstaja ena, mislim, da je naslov Živali. Na njej sicer piše od 4 -6. Od mojega bratranc je star 2 leti in mu je zelo všeč. Nalepkice lahko večkrat prelepiš, če se zmotiš. Primeren je tudi plastelin. Kaj pa kakšna kaseta z risankami?
|
|
|
|
RE: Plastelin, barvanke - kdaj? 25.11.2005 13:09:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja te leplenke, ki jih omenja Alina so zelo v redu - Anžetu so že sedaj všeč (najljubša so Živali). Kupiš jih v BC, imeli so jih tudi v Merkatorju. Prav tako bo 2 letnik že z veseljem mečkal plastelin, delal iz njega črve in kače, se s kakim plastičnim nožkom učil spretnosti rezanja. Pobarvanke pa pomoje še ne pridejo v poštev - raje kak zvezek in barvice. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?