Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
zmotila si se v naslovu... Planica-slovenski praznik = praznik pijancev!
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:15:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute zmotila si se v naslovu... V slovenščini nisem prvokategornica .
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:17:32
|
|
|
|
TomTaylor
|
Moj je bil na varovanju, pa se mu je od vsega še najhuje zdelo to, da so bili pijani starši, ki so s seboj pripeljali otroke, posledično nekaj izgubljenih (in HB najdenih otrok), vinjena mama z 8-mesečnikom v nahrbtniku....in take...
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ni alko prepovedan?
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Moj je bil na varovanju, pa se mu je od vsega še najhuje zdelo to, da so bili pijani starši, ki so s seboj pripeljali otroke, posledično nekaj izgubljenih (in HB najdenih otrok), vinjena mama z 8-mesečnikom v nahrbtniku....in take... O blajk . Ne razumem, da se tako daleč vozijo, da se ga do konca nacedijo . Ampak ok, sem kratke pameti.
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:21:13
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Ne razumem, da se tako daleč vozijo, da se ga do konca nacedijo . ma, zarad mene če se do kome napijejo, ampak zaboga, naj otroku zrihtajo vsaj varstvo, no...
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
in verjetno tista nacejena mama z nahrbtnikom ni imela poleg treznega moza-voznika samo, ce so policaji opazili, da je pijana, je morala bit kar potrjena.
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 20:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute kaj ni alko prepovedan? Optimistka . Nekaj so baje prodajali to reklamo, samo veš, kako je z reklamami ...
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 21:04:53
|
|
|
|
bumerang
|
A sploh obstaja kakšen praznik, srečanje, veselica... karkoli, kjer se ga Slovenci ne nacedijo?
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 21:06:55
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A sploh obstaja kakšen praznik, srečanje, veselica... karkoli, kjer se ga Slovenci ne nacedijo?
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 21:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A sploh obstaja kakšen praznik, srečanje, veselica... karkoli, kjer se ga Slovenci ne nacedijo? NE!
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 21:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A sploh obstaja kakšen praznik, srečanje, veselica... karkoli, kjer se ga Slovenci ne nacedijo? Ne vem če.
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 21:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
hik... ne spremljam teh zadev
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 21:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop hik... ne spremljam teh zadev Po tretjem pivu ne več
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 21:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop hik... ne spremljam teh zadev Po tretjem pivu ne več u, saj res. enga banditosa si pa lahko privoščim zdajle. aja, kakšni so pa rezultati Planice? a se ga moram napit od žalosti al od veselja?
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 21:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop hik... ne spremljam teh zadev Po tretjem pivu ne več u, saj res. enga banditosa si pa lahko privoščim zdajle. aja, kakšni so pa rezultati Planice? a se ga moram napit od žalosti al od veselja? Ne vem-zjutraj je bilo vreme prekrasno,potem se je pooblačilo. Lahko piješ dvojno
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 23:31:38
|
|
|
|
Linostarček
|
ja kako se ga pa nebi nacedili še naša himna je povezana z alkotom tako da živeli pijanci
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 23:36:50
|
|
|
|
F*S*M
|
kje za hudiča je ob takih primerih socijalna da bi otroke odvzela pijanim staršem, sploh pa tako malega pod milim bogom nimaš za nič na svetu vlečt v tisto gužvo, veter in mraz. TOle me pa res razpizdi, da so nekateri starši tako hudičevo neodgovorni pa še poleti se boljš vidjo na TV - ju
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 23:44:27
|
|
|
|
marijaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A sploh obstaja kakšen praznik, srečanje, veselica... karkoli, kjer se ga Slovenci ne nacedijo? Tuki bi js smile zamenjala za te Res se mi zdi žalostno, da se Slovenci trezni sploh ne znamo zabavat in veselit, ko smo pa žalostni in razčarani je pa treba spet ot obvezno v kozarcu ali flaši utopit.
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 20.3.2010 23:55:13
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Linostarček ja kako se ga pa nebi nacedili še naša himna je povezana z alkotom tako da živeli pijanci To pa ni res. Himna ne!!! Res pa je, da je himna izrezana iz pesmi, ki med drugim slavi tudi vino. Ampak saj je tudi Jezus vodo spremenil v vino ... potem je že nekaj fajnga v njem
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 21.3.2010 8:06:26
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, noro je bilo. Moj je šel zjutraj ob 5ih v službo, so se že avtobusi valili proti Planici.
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 21.3.2010 8:07:05
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ampak saj je tudi Jezus vodo spremenil v vino ... potem je že nekaj fajnga v njem ja nejcko, in to je naredil točno zato, ker je vedel, da bomo čez 2000 let imeli polete v Planici in ga bomo/bojo le tako lahko pili. On je kriv, da toliko ljudi preveč pije. Imaš prav, ja.
|
|
|
|
RE: Planica-slovenski praznik ali praznik pij... 21.3.2010 9:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: Linostarček ja kako se ga pa nebi nacedili še naša himna je povezana z alkotom tako da živeli pijanci To pa ni res. Himna ne!!! Res pa je, da je himna izrezana iz pesmi, ki med drugim slavi tudi vino. Ampak saj je tudi Jezus vodo spremenil v vino ... potem je že nekaj fajnga v njem a kaj hudiča, ko pa sta pivo in šnopc bolj zaželena za ogrevanje premraženega telesa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?