|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plajški
7.3.2007 8:33:38   
Caarmen
Punce pomagajte.

Teta mi je dala še čisto lepe, skoraj nove plajške. To je majčka, ki ima štrikec, da se potem na trebuhu zaveže. Včasih so menda od začetka to zelo veliko uporabljal. Kaj pa danes? Ali katera od vas to oblačilo še uporablja pri novorojenčku? Po eni strani se mi jih škoda zdi stran vršt, ker so še čisto lepi, strošek je pa tudi manjši, saj mi ne bi bilo treba kupiti vseh žabic in podobnih stvari. Kja ve minite?

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.3.2007 22:35:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Flajški
7.3.2007 8:37:28   
Dejča
Pri nas jim rečemo "plajški", vendar najbrž misliva isto stvar. Kupila sem mogoče tri, pa sem jih zelo malo uporabljala, ker se mi zdijo tisti trakci tako nepraktični. Glede oblačenja je pa lažje, saj ni treba vleči čez glavo. Poskusi, mogoče ti bodo pa všeč, stran ti jih res ni treba metati.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2007 9:51:52   
ostrouskaduska
Jaz jih imam še od takrat, ko sem bila sama dojenček. In sem jih uporabljala pri mojih puncah, tudi prek bodijo kot dodaten rokav. Meni so kar v redu.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2007 9:59:02   
živa
Jaz sem imela bodije na isti način in so bili veliko bolj praktični kot tisti za čez glavo. Boš videla, koliko lažje jih je obleči. Definitivno jih ne vrzi proč.

Lp,

živa

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2007 11:21:49   
bskrle
Uporabi, tudi jaz mislim, da za tiste 3 mesece bodo dobri. PA še ponavadi jih lahko kuhaš na 95 in se jim nič ne pozna. Tudi jaz sem jih uporabljala. Denar bo za kaj drugega, bolj koristnega.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2007 12:14:13   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem jih tja nekje do 6tedna uporabljala pod bodyi na prekop -> ker je pač fant mogel met dvojne dolge rokave, meni je bilo SUPER, ker mu nisem rabla kaj čez glavo vlečt. Sedaj imam še enih par št.62, da mu jih dam po kopanju pod body, drugače pa uporabljam bodye brez rokavov, čez pa navaden body ali pa puloverček.
Kupila sem pa tako:
- 6 mako majčk (ali pljaškov)
-4 tetra majčke (meni so se na začetku zdele ful grobe, ampak so potem fine ker so tanke in tople, pod bodyem pa sploh neopazne) + meni je bila ful pozitivna stran pri tetra majčkah, da se ne razvlečejo in krčijo

< Sporočilo je popravil london_paris -- 7.3.2007 12:15:24 >

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2007 10:52:23   
Tina26
Jaz pri Niki prve dva meseca sploh nisem drugega uporabljala.
No za drugo pa sem že kupila nekaj bodijev na preklop ker so bili res poceni, pa ker verjetno zdaj teh majčk ne bom dobila (sem imela sposojene - pa majo zdaj sami dojenčka). Če pa jih bom dobila bom zelo vesela, tudi zato ker moraš otroka pri oblačenju dati tudi na trebuh, kar sem jaz potem ko nismo več meli teh majčk kar malo pozabila...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Plajški
8.3.2007 11:32:27   
ŠpelaP
Take majčke sem jaz kupila v Arielu in Pikapolonici. Res pa je bilo to pred tremi leti, tako da ne vem, a jih zdaj še tudi imajo.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2007 11:42:09   
crci06
seveda obdrži plajske, stran jih še vedno lahko vržeš.
Mislim da kar veliko mamic to uporablja prve tedne, ko je dete še kot iz porcelana in se bojiš vlečt čez glavo; razlika pa je, da so v zadnjih nekaj letih postali popularni bodiji na preklop.
(eni majo polovico netov in pa trakec (mislim, da merkatorjevi), kar mi je precej čudno??; najboljši pa so mi iz HM-a; 2 kom cca 1800 sit, pa povsod so netki).

Nasvet za vse bodoče mamice:
Kupite vsakega po nekaj komadov, ker boste šele  na podlagi lastnih izkušenj videle, kaj se vam bo obneslo:
2 x plajsek + žabice z naramnicami
1x plajsek + bodi + hlačke s štunfi
1x bodi + piuloverček +  hlačke s štunfi
2x bodi + pajacek z dolgimi rokavi
...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2007 16:03:59   
*maja
Te majčke so meni super, sem jih uporabljala pri vseh treh naših malčkih in jih bom vsekakor tudi pri temu, ki prihaja.
So veliko bolj praktične kot tiste, ki se jih obleče čez glavo.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2007 16:16:22   
Pikca
Jaz sem tudi uporabljala te majčke na trakce, meni so bile na začetku najbolj praktične. 2 taki majčki, pa žabice na naramnice in je oblečen. Ali pa plajšek kombiniraš z bodijem.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2007 19:05:37   
Anonimen
JAz sem sigurno 2 mesca samo te uporabljalauser posted image . jih je dosti lažje obleči kot bodije.

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
16.3.2007 22:24:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2007 23:08:32   
pravljica
joj kako smo si različni user posted image
meni so šli prvič tako na živce, da sem se jih kar na hitro znebila...drugič nisem niti 1 uporabila, poskusila sem z bodiji na preklop in še to je bilo preveč zame...je bilo hitreje čez glavo potegnit...mali se ni nikoli pritoževal (oz. če se je, se ni nič bolj, kot takrat ko sva hlače oblačila) user posted image
kaj pa vem...vse je vedno nekam ven lezlo (sploh pri širokem povijanju, bodi pa vse skupaj še bolj stisne in drži gor), pa prej si jih moraš na mizo pripravit, drugače user posted image  na vse strani obračaš, da dobiš plajšek pod hrbet - to je šele nerodno user posted image
v glavnem, plajški so pri meni 100% out user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2007 6:36:57   
lidijat
Jaz sem pri prvemu (6 let nazaj) uporabljala do cca 2 meseca samo omenjene "plajške". Takrat še nismo poznali bodijev na preklop. Sedaj, ko so pa "in" bodiji na preklop, sem od začetka kombinirala omenjene majčke s trakci + bodi na preklop, včasih, ko je bila kriza z bodiji smo imeli za rezervo majčke na trakce, sedaj pa samo še bodije na preklop. So pa tile bodiji na preklop res ful praktični.

< Sporočilo je popravil lidijat -- 20.3.2007 6:43:56 >

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2007 10:32:15   
Mavrična zvezdica
Pri prvem sem majčke na preklop s trakci uporabljala prve tri mesece, a so mi šle ful na živce, ker so kar lezle. A ker se mi je zdelo škoda, da bi jih stran metala (imela sem rabljene in podarjene), se mi ni zdelo smiselno kupovat bodijev na preklop. Za drugega se bomo opremili izključno z bodiji na preklop za prve tri mesece (in z neti), majčke bodo pa za rezervo, ki vedno prav pride.

Kasneje so bili pa glavni bodiji.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?