Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Plac za žurko - otroški RD 30.6.2009 14:04:10
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Halo Naše dete bo v kratkem dopolnilo 2 leti. V bistvu je že ful velika No, iščem en fajn prostor, ker smo pač doma v stanovanju in sem veliko folka ne bi vabila. Lokacija: LJ z bližnjo južno okolico, načeloma lahko tudi malo bolj proti Dolenjski. Moja idealna predstava bi bila kaka picerija ali oštarija, OBVEZNO z igrali za tamale, vabljenci bodo vsi stari tam od 1-4 let, tako da nič vratolomnega - kaki tobogani, peskovnik (skoraj obvezen), gugalnice ... Pa da so igrala na dohvat ruke - se pravi za tastare in mularijo vse na kupu (ne da mora bit en čuvaj non stop zraven, drugi pa npr. na terasi jejo čevape). Upam, da sem dovolj nazorno razložila, kaj si želim, pa hvala že zdaj za fajn predloge!
|
|
RE: Plac za žurko - otroški RD 30.6.2009 15:27:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa - glede na tvoj ticker - nekje blizu porodnišnice, kajne?
|
|
|
|
RE: Plac za žurko - otroški RD 30.6.2009 16:34:24
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jah, no, take krize po moje ne bo Računam na vnovično zamudo, ker imamo v planu še dopust, tri tedne ...
|
|
RE: Plac za žurko - otroški RD 30.6.2009 17:21:14
|
|
|
|
Lu
|
Mogoče picerija Ona na Škofljici. Imajo gugalnice, travca okol,.. edin peskovnika nimajo
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?