kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Krk ima obupne plaže. Cres - načeloma je za otroke fajn Punta Križa.... malo preveri.... Pag - včasih čudovit otrok, ampak z otrokom nikakor ne bi lezla v tisto njihovo osupljivo gužvo zadnja leta (gužva + vse ti zakasirajo) Na malem Lošinju imaš poleg Čikata še bojčič, kadin, krivica, borik, veli žar, sunčana uvala, veli žar.... Mali Lošinj je nasploh zelo drag otrok - glede na ceno apartmaja, drugače so cene v trgovinah slične, seveda, kot po drugih otrokih. Mi prisegamo na Dalmacijo, čistost morja, rajske plaže na samem, vedno se najde nekje nekaj naravne sence, do S Dalmacije ni nič dlje (časovno - ko pokriva avtocesta), kot recimo do Lošinja. Cene apartmajev so znosne, dobiš luksuzni apartma za isto ceno v primerjavi z nekaj (včasih podpovprečenga) na Pagu ali Lošinju. Resnični raj se pa v bistvu začne šele s Korčulo, Visom, Hvarom in Dubrovnikom. Krk ima dve prekrasni plaži namenjeni prav za otroke- preverjeno!! Pag je pa čudovit otok, že 7 let hodim tja in vidim veliko družin z malimi otroki, ki uživajo.. Je pa gužva odvisna od termina!! Kasiranje?? Ja, samo parking, ki pa sploh ni toliko drag (10-20KN za cel dan).. Je pa res, da južneje kot greš, bolj poceni prideš skozi.. Na Pagu sicer hrana ni toliko draga- mi dobimo menije že od 5 eur dalje in vedno super jemo.. Jaz pa osebno Korčulo in Hvar ne priporočam- vsaj za male otroke ne, ker je Korčula cela v skalnatih plažah in v vodi so veliki kamenčki, Hvar pa ni nič boljši.. Vis pa še gre skozi Pač, vsak ima svoje mnenje.. Videla (na lastne oči pa tudi prek slik prijateljev) sem že marsikaj.. Okusi so različni in je po eni strani prav tako.. Vem pa da jaz prisegam na Pag Čudovit je in letos če bo vse po sreči, gremo spet
< Sporočilo je popravil kimica86 -- 16.1.2012 10:06:14 >
|