Nika v službi
|
Ležalniki so beli, plastični, prinesejo ti jih močni mladci , pri katerih tudi plačaš najem. Marele so tiste platnene, z nosilcem, prav tako ti jih prinesejo oz. dostavijo na želeno mesto. Če se prav spomnim, je bil najem ležalke 2,5€, senčnik je po moje približno enako, se ne spomnim dobro, ker slednje redko najamemo, saj je dovolj sence. H. Svobodo je plaži najbližji hotel, le nekaj 10m in si tam pri vhodu na plažo. Mi smo imeli za na plažo kar troley varianto, torej torbo na kolesih, kamor smo spravili brisače, kopalni plašček za ta malo (dokler je bila še manjša), plavalne copate (te ti priporočam, saj je z njimi mnogo lažje hoditi po kamnih in tudi v vodi brez problema stopi na tla z njimi), pa lopatke, vedra, nekaj igračk, rokavčke in pač vse tiste "nujno" potrebne otroške rekvizite. Sicer pa - če boste v hotelu - lahko v vsakem trenutku skočiš kaj iskat v sobo, tako da ni nujno, da na plažo vlečeš goro stvari. Lepo se imejte!