|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plašči
21.10.2007 17:52:34   
Strawberrie Cherrie
Kakšni so vam všečni?

user posted image user posted image

Tale dva sta mi kjuti. si izbiram nekaj za letos pozimi. In tale sivo črna bi lepo pasala na mojo trenutno frizurco pa to.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plašči
21.10.2007 17:56:29   
gaya24
Zgornji mi je všeč, zaradi gumbov in visokega ovratnika.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2007 17:58:10   
Anonimen
Prvi je ful doberuser posted image

Drugač pa pri plaščih jaz kar pri klasiki ostajam. Ker plaščev pač ne kupujem vsak let. So mal predragiuser posted image

(odgovor članu gaya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2007 17:59:38   
Strawberrie Cherrie
Karin jaz sem imela sedaj 3leta rdeč plašček z ogromnimi gumbi in pasom, tko v stilu A.hepburne, pa bi zdej nekaj bolj umirjenega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2007 18:10:50   
Anonimen
Meni so všeč 3/4, ne tisti zelo dolgi.

Lušnega sem videla v Benettonu, temno modre  barve, samo mislim, da ni tvoj stil.
Če najdem link, ga pripopam.

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2007 18:22:12   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Meni so všeč 3/4, ne tisti zelo dolgi.

Lušnega sem videla v Benettonu, temno modre  barve, samo mislim, da ni tvoj stil.
Če najdem link, ga pripopam.

dej prosim,ce bos nasla...ker neki tazga iscem...morda v drugi barvi :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2007 18:25:14   
Anonimen
Sem gledala na Benetton.it pa ni nič.

Če opišem: rahlo teliran, prijetnega materiala, mislim, da skriti žepi, brez pasu, sešit iz več kosov (ne samo prvi in zadnji del, če razumeš), cena malo manj kot 900 kun (ca 120€; ja, moram v Zg hodit v Benetton user posted image ).

A si kaj predstavljaš?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2007 19:38:34   
* Mateja *
Prvi je luškan, čeprav sem sama bolj za bunde pa to. Plašč imam že par let isti,če mi ga lih paše oblečt. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2007 19:46:49   
Magi*
meni sta pa oba všeč.

prvega bi lahko nosila kadar imam spete lase, sicer mi gre naživce, ko gre pol las za ovratnik, pol jih postane električnih in se mi lepi na fris.

drugaga bi lahko nosila s spuščenimi in spetimi lasmi. pri meni je to kriterij No1. sta pa oba v mojem stilu.

kje in how much?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2007 20:02:15   
frutka_
Oba sta mi všeč. Jaz imam tudi novega, podoben je spodnjemu le da ima gumbe razporejene malce drugače.
Jaz imam zmeraj isti problem. Ker sem kar visoka mi je večina plaščev prekratkih v pasu.
Malo sem bila razočarana letos nad Mangom, ker so vse plašče prodali že v septembru!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2007 20:17:40   
Strawberrie Cherrie
Magi, Topshop. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2007 20:52:07   
Magi*
TNX, l_p user posted image  kljub mojim izkušnjam upam, da bom januarja že okoli hodila z vitkim pasom user posted image

frutka, jaz sem zadnjih nekaj sezon nad Mangom razočarana. se mi zdi, da tudi kvaliteta ni več kar je bila.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2007 21:08:59   
Anonimen
jst sm pa v italiji zdle za vikend gledala enga božanskega,sm je bil bel,pa ni lih praktičen za na faks pa vlak pa tko....sam je bil pa rees lep...cena pa ne tok 160€

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2007 21:20:11   
Anonimen
Prvi je ful lep, drugi mi pa ni vsec - pas, itak. Meni so vse te jakne in plasci s temi pasovi, grdi.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2007 23:31:34   
lelaval
Meni sta oba všeč - 1. zaradi visokega ovratnika in gumbov, 2. pa zaradi pasu.
Moj pedlog: kupi kar oba.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.