Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo zemljišča - kdo plača? 6.1.2006 22:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti to mislis nadomestilo za uporabo stavbnega zemljisca? Ce si v najemu, to absolutno placa lastnik nepremicnine. Ne ti. Nobenega novega zakona ni za to.
|
|
|
|
RE: Plačilo zemljišča - kdo plača? 7.1.2006 9:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, mal je treba prebrat odločbo. Piše takole: Zavezanec nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča je neposredni uporabnik zemljišča oz. stavbe ali dela stavbe (lastnik oz. imetnik pravice razpolaganja, najemnik stanovanja oz. poslovnega prostora).
|
|
|
|
RE: Plačilo zemljišča - kdo plača? 7.1.2006 15:42:24
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ja, saj sem rekla, da se človek do smrti uči, a ne? Ampak v tem primeru moraš biti vsaj zakonito v najemu, ne na črno. Na Stanovanjskem skladu oz. na Občini overjena oz. registrirana najemna pogodba. Brez tega ne more lastnik od tebe zahtevati nič.
|
|
|
|
RE: Plačilo zemljišča - kdo plača? 7.1.2006 16:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, itak da sem legalno, drugače mi nebi DURS poslal odločbo, na podlagi česa? Tako imajo moje podatke, ker ona od prejete najemnine plačuje davek. Je pa res, da jo morva z novim letom podaljšat.
|
|
|
|
RE: Plačilo zemljišča - kdo plača? 7.1.2006 16:53:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Čakaj malo - a potem bo moj dragi kamikaza dobil isto za plačat al' kako?
|
|
|
|
RE: Plačilo zemljišča - kdo plača? 7.1.2006 17:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, najbrž. Sej smo v službi tud dobili za poslovni prostor in smo najemniki. Sej nimava velik, dva obroka po 2.600 s tem, da eden zapade šele avgusta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?