Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 6.10.2011 21:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
U tisti stari črni baraki odzadaj za staro porodnišnico, v prvem nadstropju je blagajna. No, vsaj 2,5 leti nazaj je bilo tako. Aja, pa čestitke za nosečnost. Sem zgodnja, a?
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 6.10.2011 21:50:06 >
|
|
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 6.10.2011 23:04:05
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. U tisti stari črni baraki odzadaj za staro porodnišnico, v prvem nadstropju je blagajna. No, vsaj 2,5 leti nazaj je bilo tako. Aja, pa čestitke za nosečnost. Sem zgodnja, a? Tudi pred devetimi in šestimi leti je bilo tako .
|
|
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 7.10.2011 7:56:29
|
|
|
|
ronja
|
U tisti stari črni baraki odzadaj za staro porodnišnico, v prvem nadstropju je blagajna. No, vsaj 2,5 leti nazaj je bilo tako. Moje info so enako zastarele - iz istega leta . Al smo ažurne.
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 7.10.2011 8:01:15
|
|
|
|
benika
|
Plačaš v Leonišču v 1. nadstropju. Lani avgusta je bilo tako.
|
|
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 7.10.2011 9:31:38
|
|
|
|
Teyla
|
Al pa pač ne plačaš tako kot se je nam zgodilo. Vsakič, ko je šel plačat, je bilo zaprto, pol je pa pozabil.
|
|
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 7.10.2011 10:23:24
|
|
|
|
amorcek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Al pa pač ne plačaš tako kot se je nam zgodilo. Vsakič, ko je šel plačat, je bilo zaprto, pol je pa pozabil. hahahahahahahahahaha:P revež
|
|
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 7.10.2011 10:24:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Al pa pač ne plačaš tako kot se je nam zgodilo. Vsakič, ko je šel plačat, je bilo zaprto, pol je pa pozabil. to se je nama pri sinu naredilo ...upam,da naju ne bojo terjali aprila,ko gremo spet rodit
|
|
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 7.10.2011 10:26:07
|
|
|
|
amorcek
|
aja:D pa je bil potem useeno zraven? :D
|
|
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 7.10.2011 11:59:47
|
|
|
|
mini86
|
ns je presenetlo 14 dni prej in je bil vseeno zravn, je bilo pa v šoli rečeno da če se to zgodi da nj gre potem drugi dan po porodu..no od tega je že več kot dve leti in nas še niso terjal
|
|
RE: Plačilo prisotnosti pri porodu za partnerja 7.10.2011 12:43:04
|
|
|
|
petea
|
mini86, niso vas terjali, ker ni zakonske osnove za to, da bi moral partner plačati prisotnost pri porodu; nekatere bolnišnice so samo z internimi akti določile, da bi bilo dobro dobiti še malo dodatnega denarja in za prisotnost pri porodu malo zaračunati
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?