Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 13:11:05
|
|
|
|
piamaria
|
0,15 EUR a na KM imam jaz plačane potne stroške, posebaj niso določeni z zakonom, odvisno je od podjetja, ni pa jih več potrebno plačati, če nočejo...do 9 km (v obe smeri), pa niso plačljivi. Pa mislim, da imam kar veliko no, v primerjavi z drugimi. Za 60 km vsak dan dobim okrog 190 EUR- na mesec
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 13:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam 0,29€/km.
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 13:12:59
|
|
|
|
lukec
|
Ja, po zakonu ti je delodajalec dolžan plačati potne stroške (torej prevoz na delo in z dela domov) pa tudi stroške v zvezi s službenimi potovanji. Višina pa v zakonu ni določena, ker se določi s posamezno kolektivno pogodbo. Torej, odvisno kje si zaposlena.
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 13:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Prevoz v službo dnevna karta za avtobus oz. vlak x 2 x število delovnih dni v mesecu. + karta za mestni bus(trolo). Za 100 km dnevno pride mesečno približno prevoza 280€. Kilometrina za službene poti 0,29€ na kilometer.
< Sporočilo je popravil karin24 -- 11.4.2008 13:19:49 >
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 13:18:21
|
|
|
|
lukec
|
Ne bom pa trdila, da ni bil kakšen aneks sprejet in to ni več obvezno, bom še pobrskala.
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 13:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Ne bom pa trdila, da ni bil kakšen aneks sprejet in to ni več obvezno, bom še pobrskala. Kolikor je meni znano je obvezno plačilo prevoza v 70% od najnižjega ponudnika(karta za vlak mesečna ali za avtobus), sam nism pa ziher.
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 13:25:19
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 jaz imam 0,29€/km. ma to maš verjetno plačano za potne stroške če greš kaj službeno s tvojim avtom, ker če ne je 0,15
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 13:25:24
|
|
|
|
lara larissa
|
Najlepše vam hvala vsem. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 14:09:58
|
|
|
|
kristinaj
|
nam plačajo vozovnico za avtobus......
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 14:38:33
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz dobim 0.29€ za vse. Za obvezne tedenske sestanke, za službene poti (itak sem skoz na terenu), za seminarje itd...
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 14:42:59
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: lukec Ne bom pa trdila, da ni bil kakšen aneks sprejet in to ni več obvezno, bom še pobrskala. Kolikor je meni znano je obvezno plačilo prevoza v 70% od najnižjega ponudnika(karta za vlak mesečna ali za avtobus), sam nism pa ziher. 60 % je po zakonu, več je pa lahko s kolektivnimi določeno.
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 15:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: lukec Ne bom pa trdila, da ni bil kakšen aneks sprejet in to ni več obvezno, bom še pobrskala. Kolikor je meni znano je obvezno plačilo prevoza v 70% od najnižjega ponudnika(karta za vlak mesečna ali za avtobus), sam nism pa ziher. 60 % je po zakonu, več je pa lahko s kolektivnimi določeno. A sam tolk? Vidim da mam jst ful srečo glede tega.
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 16:52:51
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria Pa mislim, da imam kar veliko no, v primerjavi z drugimi. Za 60 km vsak dan dobim okrog 190 EUR- na mesec a to imaš v eno smer 60km ali v obe ???
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 17:35:51
|
|
|
|
Raho
|
Potne stroške določa uredba. Lahko se obračunava karta za javni prevoz, znižana kilometrina (če dokažeš, da javnega prevoza ni) ali normalna kilometrina. Višina kilometrine se spreminja glede na stroške naftnmih derivatov, ki jih ob vsaki spremembi objavlja Petrol na svoji spletni strani.
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 11.4.2008 20:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi najceneje za delodajalca.
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 12.4.2008 7:53:23
|
|
|
|
Raho
|
No, kolikor sem jaz razbrala, gre za stroške prevoza na delo. In sem se potem pogovorila s svojo računovodkinjo, pa sem videla, kako sem ga skiksala. Sam zadnjih nekaj mesecev nisem spremljala teh novih uredb. - mi ni bilo potrebno. Sedaj sem ponovno razsvetljena. Ja, po novem je 0,15 € za vsak prevožen km - Stroški prevoza na in iz dela ter 0,29 € za PS.
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 12.4.2008 8:57:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No ja, jaz si še vedno pišem 0.29€ na kilometer. Ker si sama pišem potne. Niti na obrazcu za pisanje potnih stroškov nimam kje oznake 0.15€, tko da vse nabijem na 0.29€, pa dodam stroške za cestnino in stroške za pošto. Pa še vedno sem dobila točno tako plačano, kot sem izpolnila. Zgleda da smo potnim stroškom prijazna firma
|
|
|
|
RE: Plačilo potnih stroškov 12.4.2008 9:23:00
|
|
|
|
metuLJchy
|
drugače če imaš možnost poglej v Obrtnika (na sredini oranžne strani), tam vse take stvari pišejo (kilometrine, prehrana, minimalne plače, ...). Vsak s.p. ki je v obrtno zbornico včlanjen ga dobi
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?