|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plačilne kartice
8.4.2011 9:06:56   
latris
Že večkrat sem kaj naročala prek interneta ali pa kaj rezervirala pa nimam nobene od plačilnih kartic ala Visa, MasterCard... Zoprno je vedno koga iskat ki ima kartico in sem razmišljala, da si jo nabavim.

Zanimajo me vaše izkušnje, katera je najbolj uporabna in ugodna.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plačilne kartice
8.4.2011 10:36:26   
viv_
Jaz imam Viso, mi je čist OK, zadošča mojim potrebam.

Mož ima pa MasterCard in Diners. Master je ista varianta kot Visa. Preveri na svoji banki, s katero kreditno kartico oni poslujejo.

Diners ni vezan na banko, plačilo je preko položnice. Mož jo ima zato, ker veliko leti in ima v kombinaciji z Miles&More, ker še tukaj nabira dodatne milje.

Torej: Visa ali MasterCard. Preveri na banki.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2011 11:43:31   
latris
OK, bom preverla, pa hvala za odgovor

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2011 12:23:41   
Ribica **
Visa electron pri Abanki - vezana je na TR pri Abanki, tako da lahko z njo placujes je, ce imas na racunu dovolj €. Meni se zdi fajn predvsem zato, ker vecinoma povsod za Viso E. ni provizije prek spleta (npr. za letalske karte je za EC skoraj 10€ provizije), pa se bolj si zasciten glede zlorabe - ce nimas denarja na racunu, ti pac nic ne morejo vzet.

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2011 12:27:08   
thaiss
jaz sem si tudi pri Abanki naredila Viso electron, in ni vezana na tvoj osebni TRR, ker jaz imam prilive in vse pri drugi banki.
Super je ravno zato ker ni vezana na TRR, jaz si naložim toliko € kolikor bom plačala v spletni trgovini... in če ti vdrejo v račun je tako ali tako prazen..no, razen unih par € ko moram imet gor za stroške vodenja

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2011 16:26:37   
*tajda*
Jaz imam samo Diners in sem zadovoljna.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2011 10:20:03   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

jaz sem si tudi pri Abanki naredila Viso electron, in ni vezana na tvoj osebni TRR, ker jaz imam prilive in vse pri drugi banki.
Super je ravno zato ker ni vezana na TRR, jaz si naložim toliko € kolikor bom plačala v spletni trgovini... in če ti vdrejo v račun je tako ali tako prazen..no, razen unih par € ko moram imet gor za stroške vodenja

No, nek racun ti odprejo pac, to sem mislila. Jaz imam tako ali tako osebni racun pri Abanki, tako da imam vezanega nanj, ampak imam zelo malo priliva gor, tako da je varneje. Moj ima pa samo Viso in pac nalaga gor denar, kadar rabimo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2011 12:05:19   
valy1
No,jaz imam kreditni eurocard in mi je super, ker mi 18. v mescu ne trgajo celotnega zneska , ampak samo določen procent od celotnega nakupa, obresti pa tudi niso visoko. Predvsem jo uporabljam pri nakupih v večjih zneskih - se pozna.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2011 13:28:40   
ellie
Midva imava diners in amex...ampak bi bolj prav prišla kakšna visa ali eurocard. Se mi zdi, da od vseh kratic sta ti 2 najbolj redki po trgovinah. Čeprav sta se zadnja leta ful razširili..

Meni je diners drugače kul, ker imajo skoraj vsepovsod na obroke brez obresti. Tak da si tudi za oblečt včasih kupim na obroke.

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2011 18:05:38   
Anonimen
Imam samo Eurocard, in je uporabna povsod (se mi še ni zgodilo, da ne bo mogla nekje plačat). Plus Maestro, ki jo imam itak za dvig na bankomatu.

EC sicer največ uporabljam v trgovini, ker se je treba vsaj malo potruditi, ko podpišeš slip (težje kot odtipkati pin user posted image ).  Če bi lahko, bi pa še vedno uporabljala čeke user posted image , ti so bili meni zakon.

(odgovor članu latris)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2011 8:45:43   
Nika v službi
Imam Mastercard (v sklopu računa pri Sparkasse) in Dinersclub. Dve kartici imam zaradi varnosti, ker veliko potujem. Pred leti sem imela Viso, pa sem imela v Ameriki velike težave pri plačevanju z njo, zato sem jo ukinila.

Mož ima Eurocard in Amex .

Z vsemi smo zadovoljni in lepo opravljajo svojo nalogo.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2011 13:03:32   
latris
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Pred leti sem imela Viso, pa sem imela v Ameriki velike težave pri plačevanju z njo, zato sem jo ukinila.

Kaj pa je z Eurocardom? A z njim pa lahko plačuješ v Ameriki?

Sicer sem se pa že pozanimala za Viso pri NLB, kjer imam odprt TRR in ugotovila, da lahko dobim le 1300eur limitauser posted image . To pa vseskup nič ni. Potem bi bilo najbolje, da bi imela tako kartico, da bi si denar naložila gor kolikor ga bi rabila. Sem brala da imate nekateri pri ABanki Viso electron. Bom še to preverila.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.4.2011 14:07:37   
Nika v službi
MC, kamor sodi tudi EC, je precej razširjen in z njim ni večjih težav.

Glede limita na NLB ti ne znam povedati, ampak verjetno je nekako odvisen od tvojih prihodkov. Ker jaz na SK imam na MC mnogo višji limit, enako velja za DC kartico. Sploh pri DC je limit stvar dogovora in historije tvojega poslovanja z njimi.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2011 9:07:41   
latris
Oba z možem imava plače zelo nizke, kar ne pomeni tudi nizkega dejanskega dohodka. Problem pa vedno nastane pri raznih karticah, Mercator pika in podobno, ker ti ne dajo limita. Ampak tam se da zmenit, ker vidijo kolk dejansko tam zapraviš, banka je pa druga zadeva.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?