Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 21:37:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, sem narobe pritislna...ni še konec...pišem naprej
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 21:39:38
|
|
|
|
Marogica
|
Kaj pa garancija? SAmo sprašujem, ker o teh stvareh nimam pojma. ps. kakšno vezo pa ima to z 8.000 SIT??
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 21:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Skoraj naju je kap ob takšni ceni , avto pa nujno rabiva. Ker je moj brat mehanik, je rekel, da se črpalka da tudi obnovit, da pa naj vprašava, če so pogledali naftni filter. No, avto sva prevzela in plačala 10.000 sit za do takrat opravljeno delo. Brat je avto pregledal in zamenjal naftni filter, ki stane 8.000 sit. Avto deluje brezhibno ob menjavi navadnega filtra . Jezna sva na glavne serviserje, ki so takole po hitrem postopku "ugotovili", da je "šla" črpalka. Filtra niti pogledali niso. Me zanima, koliko ljudi so takole že okol prinesli No ja, midva sva pa le prišparala 582.000 sit
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 21:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kristina a si razmišljala,da bi dala to na inšpekcijo? (al ka je že tist... za varstvo potrošnikov). ker mojmu stricu so takole cel avto pokradli... in tu uradni serviser. Avto je bil čist nov pa je neki crknilo (se ne spomnim točno kaj) pa so ga peljali na servis, pa jed elal... en mesec... je spet crknil.... tokrat neki drugega..... in tako naprej in tako nazaj..... bla bla bla.... Vedno smo morali naročat neke hudo drage zadeve iz francije, pa originalne dele, pa.... Stricu je dosadilo, pa je avto po enem letu peljal k enem privat avtomehaniku.... in ta mu je povedal da skoraj nima več originalnih delov v mašini....... IN avto star eno leto.... Mu je še danes žal da ni dal na inšpekcijo. premisli, mogoče nista prva, ki so vaju hoteli obrati do kosti.
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 21:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez skrbi, da bomo ukrepali. NA uraden servis sva avto peljala samo zato, ker je brat rekel, da bojo tam preko računalnika takoj odkrili napako, on bi se pa mogu bolj zafrkavat, da bi jo odkril. No, računalnik je res javil, da je napaka na črpalki, ki pa je v neposredni povezavi z naftnim filtrom, ki paje bil čisto zapacan. Filtra tudi pogledali niso. Barabe
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 21:52:29
|
|
|
|
darja72
|
Kristina, ne boš verjela, ampak pri nas je bilo popolnoma isto. Serviser na pooblaščenem servisu je trdil, da je bosch pumpa crknla in da je potrebna menjava. Pa je avto mož peljal še k enemu drugemu in so samo filtre zamenjali in je bilo ok. Avto pa je star tri leta in pol, ford mondeo karavan. Pa smo potem ugotovili, da tkole pač nategujejo folk. Barabe. lp
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 21:53:15
|
|
|
|
bskrle
|
No, ko je pri najinEm avtomobilu (golfu) šlo tudi nekaj dragega, so nama na uradnem servisu povedali, koliko stane stvar, ponudili popust pri novem avtomobilu in niso nič sitnarili, ko sva se odločila, da to urediva pri nekem drugem mehaniku. Zelo fer, a ne.
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 21:53:32
|
|
|
|
HuAnita
|
hitro te prinesejo okoli. Mojega najdražjega celo eden, ki je del družine pravijo, da je najlažje družino prepetnajstiti, ker tudi če bodo pokapirali, ne bodo nič rekli...
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 22:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kristina, dej prosim povej za kateri avto gre in kateri servis! Ker pa skor ne morem verjet! Pa matovilka, ti tudi pliz povej kak avto, katere znamke je mel stric!!!
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 22:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Darja, ne mi rečt!!!!!. Midva imava tudi Ford Mondea Diesel. O šit. Zdaj sem čist zgrožena. Sta bila Na summit Motorsu?
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 22:22:11
|
|
|
|
darja72
|
Evo, to ni res. Banda hudičeva!!! Avto je seveda tudi dizelaš. Najprej je je bil na Ford servisu Trilar v Kranju, kjer so po pregledu računalnika trdili, da gre za to pumpo. In sva se že skoraj zmenila za popravilo!?! Potem ga je mož peljal še k Ford servisu Frlic v Lescah in so tipčki videli, da je samo filter za nafto treba menjat. Pomoje bi bilo treba generalnemu uvozniku javiti, kakšne serviserje imajo. Ampak, če sta bila vidva na Summitu, potem na vem komu se sploh pritožiti.
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 22:25:42
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kristina a si razmišljala,da bi dala to na inšpekcijo? (al ka je že tist... za varstvo potrošnikov). ker mojmu stricu so takole cel avto pokradli... in tu uradni serviser. Avto je bil čist nov pa je neki crknilo (se ne spomnim točno kaj) pa so ga peljali na servis, pa jed elal... en mesec... je spet crknil.... tokrat neki drugega..... in tako naprej in tako nazaj..... bla bla bla.... Vedno smo morali naročat neke hudo drage zadeve iz francije, pa originalne dele, pa.... Stricu je dosadilo, pa je avto po enem letu peljal k enem privat avtomehaniku.... in ta mu je povedal da skoraj nima več originalnih delov v mašini....... IN avto star eno leto.... Mu je še danes žal da ni dal na inšpekcijo. premisli, mogoče nista prva, ki so vaju hoteli obrati do kosti. Z NAPISANIM SE ČISTO STRINJAM. TAKE STVARI DELAJO SERVISI NAMERNO, DA IMAJO ZASLUŽEK. TI LAHKO POVEM IZ PRVE ROKE, KER JE MOJ SVAK DELAVEC V ENEM TAKEM SERVISU - DELA PA ELEKTRONIKO. je pa svetoval že več strankam (seveda sebi v korist), da naj pripeljejo avto h komu takemu, ki se na te reči spozna in opravi zadevo "privat". če razumete kaj mislim..... - saj ga ne špecam - ker je to dobro za stranke - zanj tudi, ker kaj zasluži - ampak se pol sprašujemo zakaj firme nimajo dela. iz obeh razlogov, prvi je da so nepoštene drugi pa "delo na črno". by the way - tisti deli, ki dejansko niso pokvarjeni in jih "menjajo" za nove - seveda naslednjič pristanejo v kakem drugem avtu. LP
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 23:20:37
|
|
|
|
DrMr
|
... potem pa sta obe ugotovili, da filtra nafte že 60kkm nista menjali..., ker sta šparali s servisi...
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 20.11.2005 23:51:01
|
|
|
|
ninocka
|
Mi2 mava tud mondeota karavana diesla. Pa smo ga peljali kr direkt v Lesce na servis, ker je to najboljsi servis za Forde In res so tam vsi prijazni in strokovni, pa se popust sva dobila . Je pa moj ful po Fordovem forumu spraseval, ker je najboljsi servis in so mu vsi priporocil in pohvalil tega (da ne boste misnle, da je to na mojmu zeljniku zrastlo al pa da jim delam reklamo ). Vcasih se splaca narest par km vec in peljat v kaksen manj "monden" kraj pa najdes tam vecjo strokovnost in prijaznost servisa, pa tud bolj fer so. Eden takih serviserjev je se Subelj v Domzalah (za Hyundaie in Mitsubishije) in pa en za renoje v okolici Brnika (cerklje al neki tazga).
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 21.11.2005 1:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Za Renaulte Vam jaz priporočam Renault servis Podlipnik na Laborah pri Kranju. Prej je bil v Bitnjah pri Žabnici, sedaj se je preselil na Labore.
|
|
|
|
RE: Plačati 8.000sit ali pa 590.000sit je raz... 21.11.2005 8:25:27
|
|
|
|
rija
|
Hudičevi servisi! Ampak so svetle izjeme: jaz bi pohvalila Porche Maribor, kjer so mi prijazni fantje šraufali avto, star dve leti, kar cele tri dni, da so ugotovili napako, jo popravili, pa nisem plačala niti tolarja! So rekli, da bodo dali pod neko garancijo, ki jo nudi proizvajalec. Večina ljudi sploh ne ve, da določeni proizvajalci nudijo garancijo več kot eno leto na določene okvare. In večina servisov tega ne pove, ker raje keš skasirajo... Tako da, hvala dečki
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?