Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo za opravljeno diplomsko nalogo 2.9.2010 13:53:48
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Pozdravljene! Zanima me, koliko ste dobile plačano, če ste v svoji diplomski nalogi delale raziskavo za kakšno podjetje ali inštitucijo? Sploh nimam predstave. A so to kakšni zakonsko določeni zneski, ali je čisto odvisno od podjetja? prvič slišim, da bi to kdo plačal. V bistvu se mi je zdelo, da moram biti hvaležna, da mi je kdo sploh dovolil omeniti podjetje in kakšno interno stvar.
|
|
RE: Plačilo za opravljeno diplomsko nalogo 2.9.2010 13:55:02
|
|
|
|
m_o_i
|
ha?! a da bi se placalo?! danes je velik, ce ti dovolijo objavo imena firme v diplomski, kako placilo... no ne vem...al pa sem spet jaz za luno pies: NEDVOMNO so svetle izjeme, ampak prej izjema kot pravilo
|
|
RE: Plačilo za opravljeno diplomsko nalogo 2.9.2010 13:55:37
|
|
|
|
m_o_i
|
iii, Kati, huala si me potolazla, da sem se vedno "in"
|
|
RE: Plačilo za opravljeno diplomsko nalogo 2.9.2010 14:08:28
|
|
|
|
mišk
|
Včasih imajo podjetja prav razpisane teme za diplosko nalogo, da ti namesto njih narediš kakšno raziskavo, ki jo potrebuje podjetje. Po moje jih tako pride še najceneje. Jst recimo bom dobila plačano. Sem morala po naročilu mentorja njemu poslati napotnico, ki jo bo on posredoval DCRS ( za njih delam). Sem že večkrat slišala, da je kdo dobil plačano, a nikoli nisem bila pozorna kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Plačilo za opravljeno diplomsko nalogo 2.9.2010 14:23:48
|
|
|
|
Klemy82
|
Da plačajo, je redko. Morda dajo kje simbolno nagrado. Poznam samo eno, da je dejansko dobila simbolno nagrado (par 100 eur) pa še nekaj so ji dali za darilo, ko je diplomirala. Eno sliko al kaj že. Tako da si lahko srečna, da ti bodo plačali. Nimam pa pojma koliko se plačujejo take zadeve, spet od firme odvisno, koliko se izprsijo, po moje.
|
|
RE: Plačilo za opravljeno diplomsko nalogo 2.9.2010 15:22:58
|
|
|
|
Zamima
|
plačano??? največje plačilo je bil kos papirja na katerem je pisalo, da sem (končno) diplomirala
|
|
RE: Plačilo za opravljeno diplomsko nalogo 2.9.2010 19:22:20
|
|
|
|
krokos
|
Še nisem slišala, da bi katero podjetje za to kaj plačalo... So vsi bili veseli, da so sploh lahko delali raziskavo v kakšnem podjetju...
|
|
|
 | Stran: [1] |
OTROŠKA OBLAČILAKAJ PRETEHTA PRI NAKUPU OTROŠKIH OBLAČIL?VRSTA BLAGA (
35%)

CENA (
24%)

BRAND (
0%)

KVALITETA (
24%)

DESIGN (
9%)

NI POMEMEBNO SAMO DA JE POCENI (
9%)
Število vseh glasov: 68Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!