|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plačilo vrtca-če je zaprt...
15.5.2009 8:38:57   
romta
... na delovne dni. Naš vrtec je namreč majhen in med prazniki (novoletnimi, prvomajskimi) je vrtec na delovne dni zaprt. Vendar na položnici pa zmanjšajo samo za nekje 0,5 EUR (če se ne motim) na dan, se pravi samo za prehrano, tako kot če bi bil otrok doma med rednim obratovanjem vrtca. Meni je logično da bi zmanjšali za normalen znesek, ne pa samo prehrano.

Zanima me kako to obračunavajo v vaših vrtcih?

LP romta

Kjer je volja je pot!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plačilo vrtca-če je zaprt...
15.5.2009 8:51:30   
piko12
Pri nas jih dajo v sosednjo, večjo enoto in je kot običajno. A pri vas morate pa kar na dopust al kako?

(odgovor članu romta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2009 8:53:03   
Najaa
Če je ena enota zaprta, se organizira varstvo v drugi enoti in se isto zaračuna.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2009 9:02:30   
glen

Če je ena enota zaprta, se organizira varstvo v drugi enoti in se isto zaračuna.
[/quote]

enako

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2009 9:25:58   
romta
Pri nas ni drugih enot, tako da ga moramo imeti kar doma. K sreči so najini starši frej in doma, tako da načeloma ni panike. Midva pa ponavadi med prazniki ne moreva dobit dopusta - delava pri zasebnikih...
Vseeno pa mi to obračunavanje ni fer! Kaj mislite ve?

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2009 9:31:40   
emaa
Obračunavanje potem res ni fer, zakaj ga pa zmeraj zaprejo med prazniki, saj sta verjetno pomočnica in vzgojiteljica, naj gre pa ena na dopust, druga dela ali najamejo koga za ta čas, še v privatnem varstvu, kjer sem imela fanta prej, je bilo varstvo med prazniki zagotovljeno, pa je bila samo ena skupina, so za tisti čas koga najeli. Vsi pa res ne morejo biti takrat na dopustu, kako pa je poleti, vam kar določijo letni dopust al kako. 

(odgovor članu romta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2009 9:37:15   
romta
Med poletnimi počitnicami moram še vprašat kako je, vendar mislim da takrat ne bodo kar zaprli...

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2009 9:56:05   
piko12
Mene bi bolj kot obračunavanje motilo to, da otroka nimam kam dat. Upam, da boste do poletja vsaj to uredili, ker pomoje ne morejo vsi starši istočasno na dopust. Drugače pa imajo pri nas eno "zalogo" študentk, ki vskočijo, kadar so vzgojiteljice in pomočnice bolane ali na dopustu. Aja, fer pa res ni.

(odgovor članu romta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2009 11:06:56   
BarbaraE
Hmm, tole imate pa res čudno urejeno. Pri nas je organizirano "dežurstvo" in se vsak sam odloči, a bo imel takrat otroka v vrtcu ali ne in v tem primeru tako obračunavajo kot vam - otrok doma, zmanjšajo samo za hrano. Vi ste pa v bistvu "prisiljeni" imeti otroka takrat doma - v tem primeru bi se meni zdelo logično, da vam teh dnevov ne bi smeli obračunavati. Pozanimaj se ti malo pri vodstvu vrtca oz. kar na minstrstvo, ki je pristojno za predšolsko vzgojo, če je to pravilno. Meni se nekako ne zdi prav.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Razvade
uršula83

Ali kadite tudi v nosečnosti?

Da, okoli 1 škatlice (8%)

Da, 10 cigaret (5%)

Da, 5 cigaret (8%)

Da, zelo redko prižgem (5%)

Ne, sem prekinila (22%)

Ne, nisem niti prej (51%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!