petea
|
sem ti odgovorila na vprašanje; si pa v prvem sporočilu navedla, da si antimatematik in da si ne znaš izračunati plače, to pa je nekaj drugega, kot dejstvo, da ne znaš najti hitro dostopnih informacij (četudi je po mojem mnenju tudi to precej negativna referenca, saj se dandanes vedno pogosteje pričakuje, da ljudje znajo sami najti odgovore, ki jih na določenem področju potrebujejo) in da boš vedela, kako in kaj ti pri zaposlitvi za krajši delovni čas pripada, dopolnjujem svoj odgovor: pripada ti celoten znesek nadomestila za prevoz na delo, malica pa samo, če delaš krajši delovni čas zaradi starševstva ali invalidnosti, je pa tako, da je znesek malice poln, čas za malico pri 4-urnem delovniku pa polovičen (15 min) pripada ti isto število dni dopusta, kot če bi delala polni delovni čas, enako ti pripada polni regres (oz. v letu, ko delaš manj mesecev, ustrezni sorazmerni delež) drugače pa: ker tudi jaz ne vem vseh odgovorov, najprej preverim na spletu, ali že obstaja kje kakšna informacija, ki mi pomaga razrešiti nejasnosti, šele nato grem spraševat naokrog za zadeve, kjer nisem prepričana, da sem pravilno izvedela vse, kar me zanima ni problem v tem, ali se mi določeno vprašanje zdi neumno ali ne, (negativno) me preseneča, da redni uporabniki spleta ne najdejo ali nočejo najti že večkrat obdelanih prosto dostopnih informacij, ki jih internetni brskalniki najdejo, še preden jim v iskalno vrstico do konca vtipkaš ključne besede; zadnje čase se namreč na RR vedno pogosteje pojavljajo vprašanja o zadevah, na katere bi v času odpiranja teme in čakanja na odgovore forumašev praviloma že dobili točnejše odgovore še to: na teme, ki so mi butaste, ne odgovarjam
|