|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pivo na čevapih?
4.8.2012 22:19:02   
Anonimen
Je lahko kaj narobe, če sem v 4 mesecu nosečnosti jedla čevapčiče in drugo meso, ki so bili na žaru zaliti z pivom? Škodi otroku?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pivo na čevapih?
4.8.2012 23:24:55   
blaža
Po mojem niti če spiješ 2 dcl piva ne škodi, no, če se ti zalušta, pa ne preveč,.. kamoli čevapi zaliti,.. itak alkohol izhlapi s kuhanjem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2012 8:49:30   
Pigy
Kje bi škodlo?
Sem od nekej 6 meseca pa do poroda skoraj vsak teden spila pol litre radlerja, mal so me ponavad v gostilni čudn gledali, ampak je pasalo.
Hčerki nič ne fali user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2012 19:33:14   
Taddy78
Ja, lahko je narobe, če je meso pokvarjeno...

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2012 10:00:32   
honey
Jaz bi se bolj sekirala zaradi samih čevapov, kot pa zaradi piva na njih. Meso je lahko pokvarjeno ali pa ni dovolj pečeno in potem so lahko težave. Zato vso tako hrano odsvetujejo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2012 17:10:27   
Shana86
Ah dejte no komplicirat :)

Alkohol med kuhanjem izhlapi. Tudi če ne, je na enem čevapu četrt požirka piva.
Če so čevapi uredu prepečeni in surovo meso pred peko ni bilo dlje časa na soncu, nima kaj biti. Okej, teoretično lahko fašeš salmonelo ali tokso, ampak to lahko itak skoraj povsod, tudi na mega ultra zdravi solatki. Če so čevapi od proizvajalca, ki mu zaupaš in tudi približno veš, kako se je z njimi ravnalo od trgovine/mesarja do tvojega krožnika, uživaj v njih!

Pa dober tek ;)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2012 17:15:36   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je lahko kaj narobe, če sem v 4 mesecu nosečnosti jedla čevapčiče in drugo meso, ki so bili na žaru zaliti z pivom? Škodi otroku?

user posted image
A je to kaki nateg ali pa me naj skrbi, ker tako nevedne ženske pričakujejo otroka? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2012 9:34:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

user posted image
A je to kaki nateg ali pa me naj skrbi, ker tako nevedne ženske pričakujejo otroka? user posted image

To je nateg. Če pa ni, pa upam, da otrok ne bo preveč trpel zaradi obremenjevanja mame za vsak drek.

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2012 9:41:12   
Tippi

Resno? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2012 20:47:31   
jabi babi
crkavam od smeha kaj ene vse pišejo:))))ubogi otrok če je to res;((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?