|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pitje ponoči, v tej vročini da?!
30.6.2006 9:34:24   
HuAnita
Odkar se ne dojiva več, vztrajam, da ji ponoči ne dajem za piti, ampak te dni še jaz nisem zdržala brez kozarca vode tik pred spanjem, pa še kdaj vmes.
Danes ponoči je Capinka tako opletala od vročine, sem jo napjre slekla do majčke brez rokakov in samo plenico, pa ni bilo nič bolje, v spanju je stokala : pit, pit!
Pa sem ji dala, spila je prek 2 dcl in potem misno spala do jutra.
Ne bi rada, da bo zdaj začela še s temi nočnimi forami in pitjem tekočine, ker že itak nič ne spim, zaradi vročine, skrbi, nje in user posted image  v trebuhu, ki me non-stop drami, ko hočem spatiuser posted image
Ampak tele izredne vročinske razmere pa zahtevajo drugačne prijeme, ali pač ne?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pitje ponoči, v tej vročini da?!
30.6.2006 9:39:28   
bini
tud našo smo že odvadili nočnega mleka, pa je zdaj tako glasna in vztrajna, da kar popustim...razmišljam podobno kot ti - tud sama sem žejna, ja logično da je mala tudi... še posebej ko jo primem za glavo - ponavad je čist prešvicana user posted image ...
jutri menda dobimo klimo user posted image user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2006 9:42:29   
Blink1
Neja od vsega začetka pije ponoči. Včasih tudi po 3,5 dcl na noč.

Je pa še takšna, da si še v spanju zmisli kaj bi pila...In potem je to lahko tudi mleko ali sok, kar si pač zaželi...user posted image

Če drugače niste navajeni na pitje ponoči, je po moje bolje da to prakticirate, ko ni take vročine. Zdaj pa naj kar pije...Ker s švicanjem izgubijo kar precej tekočine. In če je dete žejno...zakaj pa ne bi pila?

---------------------------------------

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2006 10:20:23   
Anonimen
Meni se ponoči ne zdijo ne vem kako visoke temperature, da bi človek dehidriral. Če pa se ti zdi, da je resnično žejna, ji pa itak moraš dati za pit. Saj odvadiš jo še vedno lahko, jeseni.user posted image

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2006 10:38:45   
Naja31
Pišuka, meni se pa to sploh ne zdi potrebno vprašanje.
Ja, valjda da mu dajem za piti ponoči. Danes ponoči je celo spil 2 magična lončka po 125 ml.
Tudi sama ponoči pijem vodo, še posebej v tej vročini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2006 11:20:41   
jasnika
tud moja hči ponoči pije, ko se zbudi in je žejna mi to pove, jaz pa ji rečem da naj gre v kopalnico in si natoči malo vodice pol pa še lulat in to lepo pridno opravi in je vse ok
saj smo mi tud žejni ne

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2006 11:22:34   
diva 4
Pri nas, pa nihče ne pije ponoči  - ne poleti ,ne pozimi user posted image  .Če pa izrazi željo, pa ji daj.Saj hitro ugotoviš,  če je žeja ali samo kaprica.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2006 11:25:56   
Mina1
Pri nas je tudi ponoči v stanovanju sauna in če je otroček žejen, naj absolutno pije, tudi jaz pijem, sem žejna in tako. 4 letnik seveda navadno vodo, 15-mesečnik pa zelo razredčen komarčkov čaj, ker mu voda niti pod razno ne potegne...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2006 11:27:08   
Bubamaraa
ko je žejna ji dam piti, ker drgač bi se drla dokler ne bi dobila svoje......

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2006 11:33:05   
Blink1
Ja...evo...tak kot je rekla Romanauser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2006 13:07:20   
BLAŽIKA
Če je žejna bo vstrajala dokler ne dobi če pa je to samo kaprica pa bo nehala in nazaj zaspala. Svojega otroka najbolje poznaš tako da preceni katero je.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2006 14:59:56   
Marogica
Pri nas tudi nihče ponoči ne pije. Izjeme so samo, kadar so otroci bolani, ali so bili odrasli alkoholiziraniuser posted image . Mi otroke v tej vročini raje manj oblečemo(bodi s kratkimi rokavi) in ga pokrijemo s tanko rjuho.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.6.2006 15:27:09   
dory
Jst mam pri nasem tavelko flaso kr pri postli...2-3krat na noc hoce se zmer piti...ampak tega mu ne branim, ker sem vesela,ce se sam tolkrat zbudiuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?