|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pitje po steklenički
2.9.2011 8:55:51   
Neska
Živijo,
imam 6 mesecev in pol staro punčko, ki se je do pred 14 dnevi izključno dojila. Potem sva začeli z gosto hrano in se podnevi ni več hotela dojiti, ponoči pa se rada podoji. Vendar imava problem, ker mi je melko popolnoma nehalo nastajati, hčerkica pa ne zna piti po steklenički. Že kake 3 tedne jo posušamo navaditi z vsemi vrstami stekleničk (dudo ima Nukovo) pa ne zna. Zanimivo pa je, da ko ji pa damo duduo v usta pa vleče kot zmešana, čim jo zamnjamo s stekelničko, cucelj odriva iz ust. Podnevi ne pije dosti, le kar ji poskušamo dati po žlički ali kozarčku, ponoči pa je lačna in to ne pride v poštev, ker bi bilo seveda premalo. Ima katera podobno izkušnjo in kako je rešila problem?
Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pitje po steklenički
2.9.2011 9:01:15   
Star_a
Pošči cucelj,ki ji ustreza. Mi smo mogli kar nekaj zamenjat,da je začel vlečtuser posted image

(odgovor članu Neska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pitje po steklenički
2.9.2011 11:19:56   
Neska
Poskusila sem že veliko cucljev pa noče. Pravkar sem ji poskusila dati tudi Nukovega (taka kot je duda) pa da cucelj v usta in čeblja, se smeji in ga grizlja. Nikakor noče piti :-(

(odgovor članu Star_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pitje po steklenički
2.9.2011 17:33:59   
josephine27
pa si sigurna da je kriv cecelj in ne mleko. če prav razumem ti tvoje mleko začelo zmankovati in ji zdaj poskusaš dati adaptirano? če hoče ji lahko seveda tud ponoči daš v lončku pit pa potem daš še dudo da se pocrta če to rabi. sicer pa poskusi čez dan da se navadi. otroci so zelo različni tako da... moj se nikoli ni navadil pit iz "magičnega lončka", čeprav sem poskusila kar nekaj različnih in je šel direkt na kozarček. sicer razumem da je smotano če kupiš eno tono različnih steklenic in cucljev pa ničesar noče. no jaz bi jo poskusila najprej navadit čez dan.

_____________________________



(odgovor članu Neska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pitje po steklenički
2.9.2011 20:08:42   
m_o_i
ce ni cucelj, je pa mleko-torej najdi "pravega"

pri nas je zmagalo babylove iz DMauser posted image

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pitje po steklenički
6.9.2011 21:22:45   
malaMravljica
cisto isto kot pri mojemu, tudi izkljucno dojen 6,5 mesecev in potem ni znal pit po flaski. Jaz sem mu dajala pit iz kozarca, navadan kozarec kot zate. V roku 1 tedna je znal pit s kozarca, flaske ni imel tako nikoli.
Kar pogumno.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pitje po steklenički
30.3.2012 11:04:43   
24julij
NESKA si ze ugotovila kaj pomaga????
joj mi imamo istetezave, odkar sva na zlicki mi noce piti po steklenicki niti po cudeznem loncku od nuka, rda bi mu ponudila vodo ali caj pa nikakor ne gre zamnjala ze tono flask in cucljev pa mleko tudi pa nic ne pomaga.cist sem ze obupana.tist pozirek dva ko mu dam po kozarcku pa n dovolj tekocine.tudi jaz ne vem vec kaj narediti

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)


Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!