|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pitje
8.10.2008 8:52:18   
NATAŠI
Živjo,

zanima me koliko popijejo vaši dvoletni otroci .... naš popije od 2 do 3 litre dnevno in vsi okrog mene me "plašijo" da je to full prveč in da so lahko to znaki sladkorne. Kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pitje
8.10.2008 8:54:21   
Šaki
eh to sm jz tud že spraševala.
moj pa ravno obratno če je 2-3 deci je pa že veliko.
ne vem no če se skrbi pa pejta na kontrolo k P.da te ne bo skrbelo.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2008 9:00:35   
NATAŠI
Pa saj jaz si do zdaj še nisem delala skrbi, ampak drugi mi dajejo zdaj skrbi ... kaj pa vem

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2008 9:06:21   
lelaval
Moja 3- letnica tudi, odkar zna sama držat flašo ali kozarec dobesedno non stop pije, tako, da tudi popije tu nekje 3 litre dnevno. Ampak meni se ne zdi pretirano, saj je skozi "v pogonu" - po aktivnostih pa smo vsi bolj žejni.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2008 9:11:25   
Piruri
Nič sekirat...naša je tudi skoi "tankala", ko smo pili iz flaše....po ukinitvi pa jo komaj spravim na 2-3 dcl na dan user posted image  ....ma jih bo že minilo...če jim paše tako...

Kar ti pa pravijo drugi glede "česarkoli", preklopi na IGNOR ali BLA BLA BLA...

www.by-ab.si

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2008 9:20:44   
Naja30
Naša tudi veliko spije. Od 1-1,5l na dan sigurno. Pa vsi pravijo, da je to super. In tudi sama vem, da je super. user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2008 9:20:59   
puncica
mogoče pa pediatra vprašaš, on bo najbolje vedel al dat otroka na preiskave al ne, mi tle pa nismo strokovnjaki. Naš npr. spije na dan tam okol 0.5 l vode oz. čaja včsih več včasih manj

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2008 12:27:51   
Nika v službi
No, meni se tale količina zdi ogromna, saj še sama ne spijem toliko. Jaz bi vprašala P, pa naj on izključi kakšno sladkorno, če te skrbi.

Mi imamo obraten problem, za vsak požirek se pogajamo. Tako je že od rojstva dalje - že dojila se je malo, potem je bilo po flaški isto in zdaj, ko smo že veliki in pijemo iz kozarčkov, plastenk, slamic... je še vedno isto.

Očitno se oglašamo tiste, kjer so neke skrajnosti - ali ogromno ali ful premalo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2008 17:47:56   
ursakatja05
naša spije tam okol 2 litra do 2,5 litra. (34 mes)
ne se sekirat zarad tega to je dobro da veliko pijejo jim vsaj ledvička na polno delajo.

Uživaj življenje

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2008 21:16:03   
Balerina
Meni je P rekla da naj bi otrok popil nekje 1 liter na dan. Če je ta sprememba nekaj novega, da prej ni toliko pil bi ga jaz vseeno preljala na kontrolo. Pa naj vsaj izkličijo jaz sem tako pri otrocih raje enkrat brez veze kot pa enkrat prepozno.

(odgovor članu ursakatja05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2008 7:31:25   
NATAŠI
Ne saj naš fantek že skos zelo veliko popije...

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.10.2008 14:34:56   
anchika
Naš sinko tudi že skozi veliko pije ( tudi 2 l. na dan)
Meni pa pravijo da to je dobro ker tudi veliko lula da delujejo ledvice.
Vsi bi morali veliko piti. Raje naj veliko pije kot da ga moraš silit da sploh naredi kakšen požirček. Mislim da je to večji problem.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.10.2008 14:47:44   
Mišni
Če preveč pije, pa spet ni dobro. Tako s tekočino odplakne tudi hranljive snovi, minerale, vitamine, preden se absorbirajo.
Meni se zdi 3 litre res preveč.
Vprašaj pediatra.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.10.2008 19:13:45   
Anonimen
(za prvih 10 kg 100 ml na kilogram, potem pa do 15 kg še 50 ml na kilogram telesne teže).

copy http://med.over.net/forum5/read.php?46,4691882,4692962#msg-4692962

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?