|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pismo konzilija
20.2.2007 20:40:43   
ela
Pozdravljene borke user posted image
Čeprav  nisem na spletu vas redno berem. Po dveh letih neuspeha sva 11.11.06 odšla na konzilij in zdaj nestrpno čakava pismo.
Mogoče katera izmed vas ve kdaj je obravnava v Lj. in kdaj lahko pričakujeva odgovor. Namreč rekli so nam cca. 2 mesca, vendar pošte še ni.

Dobila pa sem napotnico za ICSI. To čakanje me mori user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 20.2.2007 21:03:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pismo konzilija
21.2.2007 6:18:21   
Anonimen
Pokliči v leonišče in vprašaj. NE se pustit. Meni so rekli, da dobim pošto v roku enega meseca,čakala 3 mesece, pol šla v leonišče in so rekli, da so poslali, vendar pošte jaz nisem dobila. Pokliči in teži, lahk, da te bojo kaj napizuser posted image , ampak gre zate. Boš vsaj pomirjena. 

(odgovor članu ela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2007 7:54:27   
ela
Tudi sama sem razmišljala tako. Samo za vsako stvar moraš težit. Še nobena stvar ni stekla kot so rekli.
Hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2007 12:02:33   
Mijavček
Živjo,
en konzilij na GKLJ je bil ta ponedeljek 19.02., ne vem pa če je bil za prve postopke, mene so obravnavali po neupelem IVF, ampak verjetno se ne sestajajo za to posebej, tako, da pomojem lahko pošto pričakuješ  kratkem. Najbol pa seveda da pokličeš in vprašaš, beseda ni konj user posted image  .

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 17:31:54   
ela
Živjo Mjavček
a si ti pošto že dobila ?
Jutri pa bom zihr poklicala in povprašala kako in kaj.

Tako vam bom znala povedat kje se je zataknilo.

Lp

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2007 10:19:17   
soncek.djukelica
živjo ela,
že zdravnaj bi mogla dobiti pošto! mislim,da traja cca 2 meseca od takrat,ko greš na konzilij! user posted image  tako,da je res najboljše,da pokličeš!v končni fazi te nič ne stane!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2007 10:20:29   
Mijavček
Oj,
nisem še dobila pošte. Prvič, ko sem bla, je bil konzilij mislim, da 04.09., pošto sem dobila pa 14.09., tako da, počas jim gre....

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2007 19:56:01   
koala
ela jaz ti želim, da ti čakanje čimprej mine.
Sva pa midva dobila pošto iz konzilija presenetljivo hitro.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2007 20:18:51   
ela
Punce, poslušala sem vaš nasvet in poklicala Leonišče. Vprašala sem kje se je zataknilo in zakaj nismo dobili še odgovora. Sestra je bila ful prijazna in poiskala najin karton. Odgovor je bil:
"Vaš karton stoji ob strani, ker čakamo izvide genetike".
Namreč moj mož je septembra 2006 bil na genetiki. Od takrat to je cca.5 mescev ni bilo nobenega odgovora. Nato smo poklicali na genetiko in vprašali, kaj je z našimi izvidi? Rekli so nama, da so ta teden poćitnice in naj pokličeva v pondeljek 5.3. Tako sva tudi storila in danes je mož poklical. Dobil pa je odgovor, da izvidi še niso narejeni in da ne vedo kdaj bodo. Vzela je možev GSM in da ga bo poklicala ko bo kaj več vedela.
Sej se mi bo zmešalouser posted image

Tri mesce stoji karton na komisiji brez , da nas bi kdo obvestil, da čakajo izvide genetike. Tam pa ne vedo kdaj bodo. Mi pa naj čičamo in čakamo.
Kot sem že rekla se mi je na konziliju oglasila ful prijazna sestra in mi rekla, naj se pozanimam za izvide in naj jo pokličem ko bom kaj izvedela . Mogoče pa bo lahko dala karton vseeno na konzilij, ki naj bi bil prihodnji teden.
Tako bom jutri zjutraj poklicala in upam, da bomo vseeno lahko šli v obravnavo brez izvidov.
Če dobiva pozitiven odgovor kolko bova morala čakat na začetek postopka ICSI ? user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2007 11:54:23   
Mijavček
No, to je pa res za nikamor! 5 mesecev, pa še nimajo izvidov! Pa da se ti zmeša. A je to standardna čakalna doba na genetiki za izvide? Groza.

Še vedno je zgleda najbolj, da se prilimaš na telefon in sam iščeš odgovore.

Drugače, pa upam, da bosta kmalu dobila pozitiven odgovor, potem pa je čakalna doba še kakšne 3 mesece (odvisno, če je začetek leta je manj, če so počitnice vmes je več, če je november... te prestavijo na januar, ker jim zmanjka denarja....).
Drži se!

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2007 21:49:15   
ela
No, danes se je nekam premaknilo. Poklicala sem in povedali so mi, da je bil odgovor ženskega konzilija pozitiven in da naj jutri počakam za rezultat moškega dela. Nisem vedela,da vsakega posamezno obdelajo.user posted image
Tako, da upanje še obstaja.

Zahvala gre sestri Tatjani, katera mi je pomagala, da gredo papirji na konzilij tudi brez izvidov genetike.user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2007 23:24:33   
stunfek
No, super, da še obstajajo razne prijazne sestre, kot tale Tatjana! Upam, da se vama čimprej reši zadeva in gresta hitro v postopek.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.3.2007 9:18:14   
anadejka
Ja ta sestra Tatjana je res prijazna in človeška.Sicer je mene nazadnje ko sem bila pri njej zabrisala na realna tla in ni bilo prijetno,ampak sem ji hvaležnba za to,saj imam raje resnico kot pa pesek v oči.
Drugače pa mi je mal sumljivo,da sta tok čakala za genetiko.Tam so drgač tut full prijazni,imajo pa res ogromno dela.Vendar se tehnično da dobit izvide tut v enem mesecu.
Ja tko je pri nas to,moraš bit tečn in sitnarit,če hočeš kam pridet.Med tem te večkarat naderejo,ene sestre so res nesramne,ampak se ne oziraj za to.Jest sem večkrat odhajala objokana iz Leonišča,zamešal ali zgubil so nama izvide,ni jim bla ušeč najina napotnica,ki jo je napisal os.zdravnik,.....in potem spet čakaš,da ti skor bela brada zraste.....brrrrr....železne živce rabiš res!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2007 20:12:52   
ela
Hvala vsem za spodbudne besede.
Danes sem spet poklicala in povedali so mi, da je bil odgovor pozitiven in da so nama pošo že poslali. Jupiuser posted image user posted image
Kaj pa zdaj? Vem, da se moram naročiti in to je vse. Spet na čakanje.user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?