Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Polonca Kovač 10.10.2007 12:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, tega pa ne vem. Najbolje, da kar pogledaš v knjižnici.
|
|
|
|
RE: Polonca Kovač 10.10.2007 12:35:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, bom, pa ti tudi daj, ta Ptičje leto je res fletna.
|
|
|
|
RE: Polonca Kovač 10.10.2007 12:40:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, bom, pa ti tudi daj, ta Ptičje leto je res fletna. Naš jih iz vrtca nosi, Malček ralček, pa to, saj veš. Pa danes so začeli s tečajem rolanja. In itak, da jih nismo imeli s sabo, ker je šel tastar včeraj ponjga, so pa šele včeraj dale ven obvestilo, gospod pa tega ne berejo, bog ne daj. In prideva tja, mali pa krokodilje solze, ko je zagledal, da imajo drugi rolerje. Sem jih šla hitr iskat pa pol na šiht. Oprostite, ker sem malo prdnila po temi. Ne bom več.
|
|
|
|
RE: Polonca Kovač 10.10.2007 12:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Naš jih iz vrtca nosi, Malček ralček, pa to, saj veš. Pa danes so začeli s tečajem rolanja. In itak, da jih nismo imeli s sabo, ker je šel tastar včeraj ponjga, so pa šele včeraj dale ven obvestilo, gospod pa tega ne berejo, bog ne daj. In prideva tja, mali pa krokodilje solze, ko je zagledal, da imajo drugi rolerje. Sem jih šla hitr iskat pa pol na šiht. Oprostite, ker sem malo prdnila po temi. Ne bom več. (na tisto "prdnila"), drugače pa midva prebereva vsak veče po dve knjigici, ampak tanki, seveda. Kako debele knjige pa nosijo iz vrtca? Aja, ja, rolerje pa normalno, da si šla iskat, jaz bi jih tudi šla. Itak. Pa za dedca tudi itak, ja, taki so.
|
|
|
|
RE: Pisateljica za otroke Polonca Kovač 10.10.2007 12:44:11
|
|
|
|
Una
|
O krokodilih, putkah in miselnih igrah, Težave in sporočila psička Pafija in Klepetava želva so meni najbolj znane.
|
|
RE: Pisateljica za otroke Polonca Kovač 10.10.2007 12:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
U, Una, a potem jih še nekaj, super, sem prav vesela in me zanima, če so vse tako fajn.
|
|
|
|
RE: Polonca Kovač 10.10.2007 12:48:53
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Obstaja "zlo fletna" zbirka zgodbic z naslovom Zverinice od A do Ž, v kateri so samo zgodbice Polonce Kovač (mislim, da je v knjigi 5 ali 6 njenih zgodbic).
|
|
|
|
RE: Polonca Kovač 10.10.2007 12:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja? U, tudi fino, hvala.
|
|
|
|
RE: Polonca Kovač 10.10.2007 13:18:03
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Poglej na Cobissu, katere knjigice dotične pisateljice imajo v vaši knjižnici.
|
|
|
|
RE: Polonca Kovač 10.10.2007 15:16:23
|
|
|
|
dulcinea
|
Polonca Kovač piše živalske zgodbe (v njih nastopajo živali). Meni so vse njene knjige zelo všeč.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Pisateljica za otroke Polonca Kovač 10.10.2007 23:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem ravno dobro prebrala tiste Zverinice od A do Ž in sem se ob tem res izdatno zabavala. Zelo je duhovita! Je pa res, da ni za zelo majhne otroke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?