|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pisane tetra plenice
12.3.2008 12:08:49   
lunastar
Iš'čem jih že nekaj časa. Nazadnje sem jih videla v Rutarju. Jih je katera v kratkem kje zasledila v Ljubljani?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pisane tetra plenice
12.3.2008 13:14:56   
trnuljčica
Ti ne bom dosti pomagala. Jaz sem jih kupila v Avstriji v Kiki, 5 kom ( bile so razprodaje jan, feb) so stale 5.99 evrov. Prejšnja cena 10 evrov. Notri je ena rumena, ena modra, ena roza, ena z motivi ovčk in rožicami, ena z medvedki z rožicami. Lp

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 13:23:39   
sayuri
Bajo bojo meseca maja v Hoferju.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 13:27:57   
tjaška28
Jaz sem jih kupila pri Lutzu v Lipnici, pa v Kiki, samo so tiste v Lutzu lepše. Baje naj bi jih imeli tudi v Mullerju, ampak jih jaz nisem našla.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 13:29:23   
lex
Tud jaz sem jih kupila v Lutzu, pa v Bipi v Avstriji jih imajo. Ampak meni so tiste iz Lutza najlepše

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 13:31:08   
tjaška28
Kakšne pa so tiste iz Bipe? Koliko jih je v paketu? 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 14:14:55   
gaya24
Js sem jih kupla v Toys Rusu v Avstriji. Imajo jih pa v trgovini Kik, ki pa jih imamo kar nekaj že v Slo. Ampak tam so pakirane po 3 skup: Ena z motivčki, ena barvna in ena bela. Cena pa je 5.90evr.

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 14:25:57   
lunastar
Uf hvala za odgovore, ampak nobena od teh trgovin ni v bližini Lj. V Mullerju jih nimajo, sem preverila. Še kakšna ideja?

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2008 14:56:34   
blue sky
Disneyeve imajo v Pikapolonici.

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 15:05:53   
pizamca
jaz sem jih pa v DM videla

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 15:11:54   
Roberta69
Jaz sem jih tudi pred kakšnim mesecem videla v Dipoju - Rutar. Se mi zdi, da imajo dve varianti - z račkami ali medvedki in da niso prov drage. 

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2008 8:19:05   
Mesečnica
Punce, jaz pa tega ne razumem - zakaj iščete pisane tetra plenice? Kaj je narobe z navadnimi, belimi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2008 8:28:20   
nanka
Kupila prejšnjo soboto v Rutarju-Lj, potiskane z medvedki, 5 kos okoli 15 Eur.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2008 8:33:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica
Punce, jaz pa tega ne razumem - zakaj iščete pisane tetra plenice? Kaj je narobe z navadnimi, belimi? user posted image user posted image user posted image

Saj tudi z navadnimi belimi sp. gatami ni nič narobe - pa vseeno kupujemo barvaste, potiskane,... Za dušco user posted image

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.3.2008 10:22:42   
lunastar
Bla včeraj v Pikapolonici in sem kupila zadnjo potiskano z medvedkom Pujem, tiste v Rutarju se mi pa zdijo precej drage...user posted image  V Dmu jih baje nikoli niso imeli...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.3.2008 13:45:13   
tosja
Muller - 3 v paketu. Tako mehke in lepe... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.3.2008 22:34:08   
tjaška28
Jaz sem jih danes kupila v Mullerju. Samo jih ni bilo dosti, samo nekaj paketov. V katerem Rutarju jih imajo? V Mariboru ali Ljubljani?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.3.2008 8:19:57   
polma
Hojla! Včeraj sem jih vidla ene par v Pikapolonici na rudniku v Ljubljani. ble so bele z nekimi miškami?!? Nisem čist ziher, nek motiv je bil. 

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.3.2008 9:32:06   
Dadi
Jaz sem jih lani kupila v Hoferju...Ampak jih mam še čist zapakirane...Čakajo na novega user posted image ko bo.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.3.2008 13:39:08   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Saj tudi z navadnimi belimi sp. gatami ni nič narobe - pa vseeno kupujemo barvaste, potiskane,... Za dušco user posted image

user posted image  res je user posted image  

Jaz imam več navadnih belih ter nekaj barvastih z nežnimi motivi (Kik, 3 kom. 5.99) in ene ful mehke iz Mullerja z enimi živalcami (2 kom skupaj pakirajo).
Se mi zdi luštno za npr. podiranje kupčka, nošenje na rami... da je malo barvito user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
15.3.2008 20:39:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gaya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
24.3.2008 15:18:48   
ciklame
Hej!

V trgovini Buši jih tudi imajo, imam take modre, so res cortkane. Kolk stanejo pa ne vem, sem jih dobila za darilo user posted image .

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.