|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piknik za cca 30 ljudi
27.7.2006 13:09:18   
Tejcha
Živjo, :)

S fantom sva se preselila v novo stanovanje, moj rojstni dan je tik pred vrati, fantovga še tud nismo praznovali, s faksom sem že skoraj pri koncu,  septembra pričakujemo dojenčka... in naslednji teden je za vse to v planu piknik (30 ljudi - bližnja žlahta)...

Vem, da ste tud gor babnice "od pol user posted image ", zato prosim za kakšen  izviren nasvet, tematiko, recept... user posted image .

Itak bomo pekli čevapčiče, pa kotlete pa ražnjice, pa hrenovke... pa francosko bom naredla, napekla nekaj peciva...  ampak to je tak normaln piknik, js bi pa rada kej bolj odštekanga zraven prštimala...

Januarja smo imeli za sestrin rojstni dan HAWAI party in je izpadlo res fantastično. Zunaj -20, mi pa v kratkih hlačah in sončnih očalih... naredila sem palme iz papirja, po mizah pogrnila rafijo, pripravila kokteljle, venčke za okrog vratu, hulala muska... ampak to smo že... in zdej bi kaj drugega, :)

Kakšne ideje?

Hvala že vnaprej,:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Piknik za cca 30 ljudi
27.7.2006 13:10:39   
Anonimen
Zdaj pa kontra - vsi v smučarske kombinezone! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2006 13:12:08   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Zdaj pa kontra - vsi v smučarske kombinezone! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2006 13:19:23   
srki
Zdaj mi je na pamet prišlo: kaj pa kakšna indijanska varianta?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2006 13:21:35   
total
srki,ne bi jim priporočala da kaj kurijo zunajuser posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2006 13:23:02   
total
Zdaj ko je tko vroče,mejte BIKINI party,kakšen bazen na pumpajte zraven,malo balon,zunaj glasba in je žur ta pravi.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2006 13:30:18   
Geja
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2006 13:30:39   
BLAŽIKA
KERENSAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.7.2006 13:31:35   
janapan
Mehiška varianta----kupiš eno tono tortilij(al pa jih napečeš) in potem spečeš meso (saj je vseeno kaj ---piščanec, svinjsko...ma lohk so tudi čevapčiči)- normalno na žaru sam da narediš mal manjše koščke...npr kotlet razdeliš na 4...čevapi so normalni pišče tud mal manše koščke. No pol nabaviš še svežo zelenjavo jo narežeš na manjše košče in jo daš kar v posode na mizo, nabaviš nekaj kislih smetan in narediš še kakšno malo bolj pekočo omako....No ko se meso speče ga lepo povabljeni zavijejo v tortilje, dodajo raznorazne dodatke in žavbe noter...zavijejo in pojejo....zraven gre mehiška muzika, pivo itak pijejo ko zmešani....za ženske se pa nardi kakšen koktejlček...mislim da bi vžgalo.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2006 13:36:34   
Tejcha
Ja, bazen je itak v planu, imava takega gromozanskega za napihnit. Glede kurjenja pa: po novem sva doma v gasilskem domu, tk da ne vem, kk bi nas kaj gledali, če bi zunaj zakurli... :)

Glede smučarskih kombinezonov pa: morm priznat, da sm najprej razmišljala o tej smeri, sam... :)

Lahk bi se šli indijance, jp... mi je kr všeč ideja, :) in kaj bi  recimo lahko pripravila kot kulinarično specialiteto na to temo? :)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2006 13:38:18   
Anonimen
Mah kakšna indijanska kulinarika neki - skalpe dol, pa bo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2006 13:41:34   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: total

srki,ne bi jim priporočala da kaj kurijo zunajuser posted image user posted image

Ja, to maš pa tud prav, mater sploh nisem pomisilauser posted image .

Bikini party- to bi pa res bilo zakon!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2006 13:45:20   
Tejcha
Janapan, si me prehitela, :)

Ideja je špasna, sam mal bi blo organizacijsko težko izvedljivo, da bi si 30 folka samo kuhalo in pacarlo.. Men pa moj buši tud ne pusti več tolk živahno okrog skakat, da bi lahk vsakemu posebej stregla, :)

Pa še tak je: Glede hrane skor ne smem it mimo že zgoraj naštetega, ker sta to obe familiji skup, in te mesene reči na tradicionalni način (žar + olje) vsi jejo... drgač so pa (moja žlahta ne!) ful izbirčni. Si ne upam celotnega jedilnika prilagodit... Kakšen ocvirk za zraven pa itak, :)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.7.2006 13:58:12   
Anonimen
bikini party raj ne - sploh če maš v žlahti kako ki nima lih wau postave. Ljudje so dostikrat sfrustrirani.

Poskusi kaj v grški maniri - receptov malo morje, pa še precej poletna varjanta je...
Musko lahk tud dobiš brez problema. Vse nardiš v plavo beli maniri....
če maš kje kak kipec (kvaziantični) lahk tud daš za okras.

http://kulinarika.net/clanki/grska.asp
http://www.supercena.com/I-_Grska_kuhinja

Al pa provi DISCO PARTY

Varianta na disco leta - obleke v tistem stilu in podobno. Pa spomni se kaj smo pili ....

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2006 14:09:43   
Tejcha
Pikec, kaj točno si imela v  mislih z Disco varianto in s tem, kaj smo pili...? Js se namreč tega disco časa glih ne spomnem, :)

Sem pa ob tvoji ideji glede grške zadeve spomnala na Mojo obilno grško poroko... in mislim, da bi ta reč zažgala do konca, glede na to, da smo film vsi gledli, da je odklopljena reč 100/h, da naju tak po ovinkih sprašujejo, kdaj misliva še to pošlihtat in... da bi verjetno vsi skup dol padli, :) Grem kr skinat film dol, da vidim, kaj vse so meli prštimano, :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.7.2006 14:28:24   
Anonimen
http://www.70disco.com/

No muska iz tistga časa, pa kaj se je jedlo...sej se da na netu dobit, sam zdej nimam časa to iskat...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.7.2006 18:43:18   
Tejcha
Odločitev padla: imeli bomo Najino obilno grško vselitev. Pekli bomo standardne zadeve (čevapčiči, ražnjiči, kotleti), zraven bom naredla pa tzaziki, polnjene paradižnike in papriko, neko musako iz jajčevcev, grško solato s feto in olivami.. pa nabavila bova ouzota  in "tapravo" grško musko...

Hvala ženskice, sem kr boljše volje.

Lp, js

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?