|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piknik prostor v okolici Celja
17.3.2010 8:49:00   
Bethany
Živjo,

potrebujem predloge, kje bi se dalo organizirati malo večjo žurko za cca 40 ljudi za praznovanje okroglega RD-ja. Zanima me Celje z okolico. Dogajalo bi se v drugi polovici aprila, kar pomeni, da bi bilo fajn imeti možnost strehe v primeru dežja, pa da bi se dalo kaj speči, še najbolj pomembno pa, da je na voljo tudi elektrika zaradi glasbe. Lahko je tudi zaprt prostor, npr. kak gasilski dom ali kaj podobnega.

Hvala! user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Piknik prostor v okolici Celja
13.4.2010 15:06:27   
sergy
Na Šmartinskem jezeru oddajajo prostor pod kozolcem ravno v te namene.
Imaš hladilnik, mize, klopi in zraven travnik za neumnosti:)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2010 20:20:58   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sergy

pozdravljena,
tole mi je zanimivo, ker se nam bliža en malo večji piknik, pa me zanima kam se je treba obrnit za rezervirat oz. se dogovorit ... ne najdem namreč kontakta

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2012 17:09:20   
Špelca21
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: sergy

pozdravljena,
tole mi je zanimivo, ker se nam bliža en malo večji piknik, pa me zanima kam se je treba obrnit za rezervirat oz. se dogovorit ... ne najdem namreč kontakta

Oj. Tdi mene bi zanimalo tole. Oz. bi prosila za kontakt.

Hvala

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2012 17:19:51   
sergy
Mi smo šli kar do jezera, tam čez cesto je doma lastnik in smo se zmenili.

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2012 22:48:47   
Saralina
Če prebrskam po spominu, je to imela ena dama, ki pa je opustila... edino če ima sedaj kdo drug.. je pa morda nasproti Jezerske kraljice.... ne vem če se ni po eni roži imenovalo.. ne vem Šmarnica.. no po temi bi že pasalo?

Sicer pa razmišljam da vse to mi imamo samo jezera ne.. in gruntam, da bi v zameno  povabila pozimi sneg kidat, ali travnike grabit! ;))

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2012 22:51:41   
Saralina
Aja še ena lokacija drugi konec Šešče- lokacija z igriščem za otroke, tenis, odbojko, mali nogomet, terasa in notranji prostor ali pa postavljen šotor! Preveri!

(odgovor članu Saralina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2012 10:07:39   
Nusika35
Tenis center žalec

(odgovor članu Saralina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?