Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Piknik prostor v okolici Celja 13.4.2010 15:06:27
|
|
|
|
sergy
|
Na Šmartinskem jezeru oddajajo prostor pod kozolcem ravno v te namene. Imaš hladilnik, mize, klopi in zraven travnik za neumnosti:)
|
|
|
|
RE: Piknik prostor v okolici Celja 3.5.2010 20:20:58
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sergy Na Šmartinskem jezeru oddajajo prostor pod kozolcem ravno v te namene. Imaš hladilnik, mize, klopi in zraven travnik za neumnosti:) pozdravljena, tole mi je zanimivo, ker se nam bliža en malo večji piknik, pa me zanima kam se je treba obrnit za rezervirat oz. se dogovorit ... ne najdem namreč kontakta
|
|
RE: Piknik prostor v okolici Celja 13.1.2012 17:09:20
|
|
|
|
Špelca21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: sergy Na Šmartinskem jezeru oddajajo prostor pod kozolcem ravno v te namene. Imaš hladilnik, mize, klopi in zraven travnik za neumnosti:) pozdravljena, tole mi je zanimivo, ker se nam bliža en malo večji piknik, pa me zanima kam se je treba obrnit za rezervirat oz. se dogovorit ... ne najdem namreč kontakta Oj. Tdi mene bi zanimalo tole. Oz. bi prosila za kontakt. Hvala
|
|
|
|
RE: Piknik prostor v okolici Celja 13.1.2012 17:19:51
|
|
|
|
sergy
|
Mi smo šli kar do jezera, tam čez cesto je doma lastnik in smo se zmenili.
|
|
|
|
RE: Piknik prostor v okolici Celja 15.1.2012 22:48:47
|
|
|
|
Saralina
|
Če prebrskam po spominu, je to imela ena dama, ki pa je opustila... edino če ima sedaj kdo drug.. je pa morda nasproti Jezerske kraljice.... ne vem če se ni po eni roži imenovalo.. ne vem Šmarnica.. no po temi bi že pasalo? Sicer pa razmišljam da vse to mi imamo samo jezera ne.. in gruntam, da bi v zameno povabila pozimi sneg kidat, ali travnike grabit! ;))
|
|
|
|
RE: Piknik prostor v okolici Celja 15.1.2012 22:51:41
|
|
|
|
Saralina
|
Aja še ena lokacija drugi konec Šešče- lokacija z igriščem za otroke, tenis, odbojko, mali nogomet, terasa in notranji prostor ali pa postavljen šotor! Preveri!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?