|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikice po ličku
12.10.2004 13:44:51   
abo m
Moja pikica je stara 3m 11d in je po ličku dobila drobne rdeče pikice. Jeve aptamil 1 ker maminega mlekca niveč. Ko sve bili na prvem sistemackem pregledu je tudi imela pikice in je zdravnica rekla da se ji čisti koža in sve dobili kremo ki ji je kožo močno izsušila tako da smo jo komaj popravli vendar pikic več ni bilo, sedaj pri treh mesecih pa jih je spet dobila vendar nevem, če je to enako ali je mogoče od centralne kurjave in od hladnega zraka.

Prosim za pomoč!

lp abo m
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pikice po ličku
12.10.2004 13:48:35   
kimi
Moj jih dobiva, če vse šlata potem pa rokice nese na obraz. Dobi jih tudi če ga božamo vsi po obrazo in lupčkamo. Ponavadi ne dobi samo od mene in očija. Od ostalih pa vseh.

(odgovor članu abo m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pikice po ličku
12.10.2004 17:19:58   
Anonimen
Moj Tibor je ene pikice po ličkih dobil pri približno dveh letih. Pa je rekla pediatrinja, da je to od tega, ko se z rokico drgne po nosku (prehlajenem), potem pa po ličkih... In da če da kremo, bo nekaj časa dobro, čez 14 dni se bo pa spet naredilo. Sedaj je pol leta mimo, pikice ima pa še zmeraj.

(odgovor članu abo m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pikice po ličku
13.10.2004 12:15:08   
cenki
Tudi nama je rekla zdravnica, da se koža čisti in da naj malega princa okopam v hrastovem lubju (lekarna). 2x kopanje in pikic ni več. Drugače jih je dobil tudi kadar mu je bilo prevroče.

(odgovor članu abo m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




kdaj greste najraje na poletni dopust
Spark



(81%)

(19%)


Število vseh glasov: 180

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!