|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikice na ritki - z ničemer ne izginejo?
20.5.2006 13:14:18   
puncica
Naš fantiček je star 15 dni je dobil pred enim tednom tri pikice na ritko (rdeča odrgnina, kakih 2 cm od luknce) in to se mi zdi da se kr veča in ni nobenga učinka če mažemo biločim. Probal smo že vse kar je možno (hladilno mazilo, bepanten, praška pasta, kamagel, daktarin, canesten) ampak pikice so še vedno tu, celo večale so se, no zdej je stanje nekaj dni isto user posted image . A se mormo res it pokazat zdravniku al lahko kako to premagamo, sploh ne vem al je plenični izpuščaj al je sam odrgnjena koža al kaj, ampak z ničemer ne mormo tega spravit stran, a še kej obstaja kar še nismo probal? Ja previjam ga pa po vsakem obroku na 2 ure, da ja nima mokre in pokakane ritke.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikice na ritki - z ničemer ne izginejo?
20.5.2006 13:21:32   
Anonimen
Preveri plenico. Če je odrgnina približno tam, kjer je rob plenice, bi znalo biti, da je plenica kriva. Da je njen rob pregrob za Vidovo kožo.
Morda ne bi škodilo, če poskusiš še kakšno drugo plenico.
Menjava krem bi bila pa tudi lahko vzrok. Poskusi z eno malce dlje. Pri nas je pri Janu najbolj učinkovala Praška pasta.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2006 14:19:24   
rinnaa
nam je pomagalo eno in edino...Ognjičevo mazilo.Dobi se tudi v drogeriji...tuševi npr.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2006 14:55:55   
Carovnica Mica
mi smo imeli isto-a samo po pampers plenicah-ko smo zamenjali plenice je pa bilo vredu-zdej imamo mullerjeve pa je vredu-poiskusi druge pleniceuser posted image

(odgovor članu rinnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.5.2006 15:03:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Carovnica Mica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2006 16:22:28   
SaaS
Kot pravi Kerensa, poskusi z eno remo malce dlje. Saj ne vem mogoče si. Če pikice po dvakratnem nanosu takoj ne izginejo, še ni nujno krema zanič. Nam najbolj pomaga praška pasta pri vnetju ritke.
Sem pa tudi jaz enkrat imela podoben problem. Sem sprobavala kreme, nič boljše. V pediatrični sva bila ravno zaradi nečesa drugega in so mi tam namešali eno žavbo, ki sem jo potem mazala, nič. Kar vleklo se je pa vleklo. Potem pa sem ugotovila, da je očitno alergičen na plenice. Sicer uporabljam Babylove, takrat pa sva imela papmperske, ker je dobil cel paket za darilo. Ko sem to ugotovila in jih zamenjala, so pikice izginile.
Kasneje sva še enkrat dobila za darilo papmperske, spet problala in spet pikice na riti. V vrtcu so mu probali Huggies, enako. Zdaj uporabljamo samo Babylove.
Probaj, mogoče zaradi plenic.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2006 19:10:40   
lelaval
Če ima v ustih bele pikice (dlesni ali celo jeziček), so to glivice, ki se preko črevesja prenesejo na ritko. Ritko maži s Canestenom, na dudico pa daj malo daktarina. Ko je moja imela glivice, mi je zdravnica predpisala to in rekla, naj razrežem eno bombažno pleničko in ji tisto dam na ritko - pod pleničko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2006 9:00:37   
bini
če je plenični izpuščaj, potem pri nas pomaga samo bebival.

Svet je lep!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2006 11:17:58   
puncica
No smo končno pogruntal kaj pomaga in sicer previjam ga ful pogosto, pa s plenico nič več ne postrgam drekca dol, pač pa samo z vato in vodo, potem obvezno pofenamo s fenom (mu ful paše user posted image ) potem pa še namažem s praško pasto in po moje bo uspelo ima že ful manj pikic.

Hvala še enrart in lp

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?