Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pikice in suha koža na obrazu 10.3.2008 8:44:42
|
|
|
|
kristinaj
|
kako je pa prišel 3m v stik s kravjim mlekom??!!! jaz sem naši lička mazala kar z navadno niveo... če je bilo pa kej več pa kar s kremo za rito... uporabljam pa pasto di fissan, ki je preizkušena že na naših ritah....
|
|
|
|
RE: Pikice in suha koža na obrazu 10.3.2008 9:37:45
|
|
|
|
rose
|
če sumiš na alergijo na KM, probaj z dieto. pri moji za suho kožo pomaga samo hladilno mazilo s 10% olivnim oljem. jo pa namažem zjutraj in zvečer, ko greve ven pa z bepantenom. pa če je alergija, se bodo pikice preselile tudi na trebušček.
|
|
|
|
RE: Pikice in suha koža na obrazu 10.3.2008 12:04:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pikice so se naselile proti vratu. Ko sem šla pa včeraj ven na zrak, sem ga namazala (kar ga itak maže 3 - 4 krat na dan), mu je pa vse zginilo, ko sem pa prišla not, se je pa spet pojavilo. Sploh mi ni jasno, kaj bi bilo? Aptamil je narejen iz kravjega mleka, mar ne? Malo sem mislila iti na sojino, pa mi sploh ne gre v glavo, da je rdečica in pikice zginile, ko sem šla ven z njim. LP
|
|
|
|
RE: Pikice in suha koža na obrazu 10.3.2008 12:19:47
|
|
|
|
rose
|
Ja, aptamil je na osnovi kravjega mleka. Za alergike pa se uporablja alernova ali pregomin. Pa je potem dobro, da gresta na testiranje, da ga dobita na recept. Kaj pa če mu je vroče?? Tudi od tega lahko dobi pikice po telesu. Pa tudi suho kožo. Probaj ga malo manj oblečt, pa boš vidla reakcijo. Držim pesti, da ni alergija!!
|
|
|
|
RE: Pikice in suha koža na obrazu 10.3.2008 13:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pri prvem posvetu so mi rekli, naj čistim s fiziološko, pa ni nič bolje, da se koža čisti. Ampak zanimivo je, da sem tudi v stanovanju že opazila, da mu včasih koža kar cveti, včasih pa od daleč skoraj lepo zgleda. Bom še s tem probala, da ga manj oblečem, čeprav ni veliko (dve bombažni majčki in plis hlačke).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!