|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikice po vročini
14.1.2006 19:33:37   
sminc
Moj mali je imel ta teden 3 dni zapored vročino od 37.5- 38.5 zvečer.user posted image user posted image Nič nahoda, malo bolj siten kot ponavadi. Po 3 dneh sva včeraj sla k dohtarci. Pogledala ušesa, pljučka žrelo, urin. Ugotovila majcken rdeče žrelo, dobila nisva nobenih zdravil razen dalerona po potrebi.user posted image user posted image
To je blo včeraj. Zvečer ni blo več vročine, pri kopanju pa sem opazila rdeče pikice v nivoju kože po trebuščku. Danes je teh pikic še več. Kot da bi šlo za alergijo.
Pa včeraj nisva jedla nič novega. Bi šlo lahko za 6 bolezen? Ne kaže da bi ga pikice kaj srbele, tudi razpoloženje je danes dobro. Pomagajte prosim. Lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikice po vročini
14.1.2006 19:37:13   
Anonimen
Sigurno je 6. bolezen. Moj mali jo tudi pravkar preboleva (2. dan pikic, vročine več ni, imel je pa 39 °C).

(odgovor članu sminc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2006 19:51:53   
Katrin
Če lahko dodam svoje mnenje: ni nujno, da gre za 6 bolezen.

Rdeče pikice na trebuščku, za ušesi in okoli vrata so normalna reakcija občutljive dojenčkove kože na vročino. Pojavijo se po dveh ali treh dneh in izginejo v treh dneh. Otroka ne srbi, kakor tudi ne pomaga nobena krema.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2006 19:55:11   
Anonimen
Katrin, prej sem pozabila dodati, da so mojemu malemu pri pediatru 2. dan vročine pregledali tudi kri, in se je videlo, da gre za virusno obolenje. Ampak ko je samo vročina, še ne veš, kaj se bo iz tega izcimilo. No, ko je vročina 4. dan izginila in so se pokazale pikice, smo vedeli, da gre za 6. bolezen.

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2006 23:01:29   
sminc
Pa je tole nalezljivo? Mamo se enga 2-mesečnika doma. Je verjetnost da se bo oz. se je že nalezel tudi če ga mamica polno doji. Na med.over sem prebrala da je inkubacijska doba 10-14 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2006 11:32:16   
Špacka

Verjetni gre za 6 bolezen in ta je nalezljiva, vendar samo v fazi, ko še ni pikic, ko se pikice pojavijo je že ok.
Tako da, zdaj ne moreš nič več, lahko samo čakaš.

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?