Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:27:50
|
|
|
|
buča
|
:bravo::bravo::bravo:Ta teden se je odvadila in že pridno pove.Tudi zadrži še kakšno sekundo,da nerodna mami spravi čisto majčkene sp.hlačke dol:)-:)-:)-25.je dopolnila 22 mesecev.26 pa je že prvič kakala v kahlico.Pa tko fajn se ji zdi,potem pa reče:mami basa,pa kr ploska si,pa dere bavo bavo(bravo):)-:)-Zvečer,ko zaspi,ji potem gor natvezim hlačno pleničko,ker je zjutraj še vedno malo polulana... V glavnem,vesela sem zanjo,da je tako pridna in da že po enem tednu obvlada in zadrži.Vsi pravijo,da je čudno,da se ni recimo odvadila poleti,no pa bomo takrat že gotovo čisto čisto suhi. Bomo pa v morje lulali(da bo še globje):)-:)-:)- lp aja,a veste,kaj to pomeni???Vedno sem pravila,da najprej Piko iz pleničk ven,potem pa še kakšnega fantka(drugače nebi sforgala) Kje se kupijo kvalitetne sp.hlačke in ne preveč drage(v Kranju)?:rozica::rozica:
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:38:44
|
|
|
|
Vera*
|
Buča :bravo::bravo::bravo:.Veš,jaz sem tudi tako rekla.Najprej rokija iz pleničk,potem pa še eno punčko.sedaj pa je Roki star že skoraj 4 leta,punčke še pa nimamo.:)-
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:44:21
|
|
|
|
buča
|
ja Vera*,tko je to.Če bi mojga poslušala,bi bla zdejle že v porodni.Ampak njega ni nič doma:(.Saj bo punčka še prišla,potem pa jo bo Roki merkal.:bravo:
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No, a ti nisem rekla, da je treba probat? ;) Sp. hlačke - kriza, jaz sem se kar precej namatrala, da sem dobila dovolj majhne (2 št.), morda boš imela v KR več sreče.
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:45:24
|
|
|
|
Vera*
|
Ja delamo na tem,da Roki dobi družbo.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:47:12
|
|
|
|
buča
|
al bina,sm jih že kupila za dve leti,pa so velike,Piki se od strani vidi češpljica:)-:)-najbolj,da mau faudkov nardim:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Najmanjšo dvojkico kar jo imam jaz (sicer so gatke) je od Sevila, drugač pa so tud vse na komot ;)
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:52:25
|
|
|
|
buča
|
Sevil?Ne vem,mogoče sem že slišala...znano mi je,znano....:zmeden2:
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 7:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Industrijska prodajalna je tule blizu nas, sicer pa svoje izdelke prodajajo v Baby centru...so pa eni izmed dražjih :(
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 8:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Krasno krasno....ena skrb majn nč več zapravljanja za plenice!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo:
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 9:04:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo. A potem vam je ponoči uspelo nazaj spraviti pleničko? Spodnje hlačke za punčke je veliko laže dobiti kot za fantke. A veš kje jih tudi imajo? V Dadi (sedaj Lucca) na Glevnem trgu. Pa v Metroju in v vseh otroških trgovinah. Za punčke jih je kot listja in trave, za fantka sem morala pa jaz v C&A ponje - fletne in poceni.
|
|
|
|
Pika nima več pleničkeee!!!! 28.3.2005 10:02:36
|
|
|
|
polona
|
Piki vse čestitke. Res. Moram povedati mojemu dvajsetmesečniku, ki takih tendenc še ne kaže. Glede sp. hlačk pa poglej v Venusu ali pa v trgovini zraven - tam, kjer je bil prej Elan, še prej pa Merkur. Na Gregorčičevi. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......